PHP-Fusion Türkiye Resmi Destek Sitesi - Yardım - Tema - Modül - Eklenti
20.11.2008 22:52

Başlığı Görüntüle

Başlığı Yazdır
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı
Anathema
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 19.05.2008 14:19
Kullanıcı Avatarı

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 25.10.07

Ata'mızın bizlere vermiş olduğu bir güzel değer daha. Tüm Türk Gençliğinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını canı gönülden kutlarım...

www.meb.gov.tr/belirligunler/19mayis/resimler/deneme19mayis.jpg

Ey büyük Ata'm,
Türk gençliği olarak hürriyetin, bağımsızlığın, egemenliğin, cumhuriyetin ve İnkılâplarının yılmaz bekçileriyiz.

Her zaman, her yerde, her durumda, Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için; bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verir, kendimizi Büyük Türk Milletine adarız.

Türk Gençliği

Sana Ruhumu Verdim, Sen Beni Ölürken Bıraktın...

Ruhmorgu.com | Işıklar Söndüğünde Karanlığına Sarıl!

Zamanın İçindeki Yaşam Ne Kadar Garip Şimdi...

www.ruhmorgu.com
THeNeeD
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 19.05.2008 15:00
Saygın Üye

Katılım Tarihi: 12.08.07

19 Mayıs Gençlik Bayramınız Kutlu Olsun
v7 Modul
Renkli haber Kategori Bulut

Yeni Php Fusion Temalar

" Türk genci, devrimlerin ve rejimin sahibi ve bekçisidir. Bunların lüzumuna, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır; rejimi ve devrimleri benimsemiştir. Bunları zayıf düşürecek en küçük veya en büyük bir kıpırtı ve bir hareket duydu mu, bu memleketin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adliyesi vardır demeyecektir. Hemen müdahale edecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla, nesi varsa onunla kendi eserini koruyacaktır. Polis gelecektir; asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, "polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir" diye düşünecek, fakat asla yalvarmayacaktır.Diyecek ki, "Ben inan ve kanaatimin icabını yaptım. Müdahale ve hareketimde haklıyım. Eğer buraya haksız gelmişsem, bu haksızlığı meydana getiren sebep ve amilleri düzeltmek de benim vazifemdir!" İste benim anladığım Türk genci ve Türk gençliği!"

M.Kemal Atatürk

tayko
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 19.05.2008 15:25
Kullanıcı Avatarı

Acemi Üye

Katılım Tarihi: 19.11.07

bende kutlarım 19 Mayıs Atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramınızı

THeNeeD
#4 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 19.05.2008 21:00
Saygın Üye

Katılım Tarihi: 12.08.07

Arkadaslar konuya duyarsız kalmayalalım buy bayram bızler ıcın Lutfen arkadaslar !!!!!!!
v7 Modul
Renkli haber Kategori Bulut

Yeni Php Fusion Temalar

" Türk genci, devrimlerin ve rejimin sahibi ve bekçisidir. Bunların lüzumuna, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır; rejimi ve devrimleri benimsemiştir. Bunları zayıf düşürecek en küçük veya en büyük bir kıpırtı ve bir hareket duydu mu, bu memleketin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adliyesi vardır demeyecektir. Hemen müdahale edecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla, nesi varsa onunla kendi eserini koruyacaktır. Polis gelecektir; asıl suçluları bırakıp, suçlu diye onu yakalayacaktır. Genç, "polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir" diye düşünecek, fakat asla yalvarmayacaktır.Diyecek ki, "Ben inan ve kanaatimin icabını yaptım. Müdahale ve hareketimde haklıyım. Eğer buraya haksız gelmişsem, bu haksızlığı meydana getiren sebep ve amilleri düzeltmek de benim vazifemdir!" İste benim anladığım Türk genci ve Türk gençliği!"

M.Kemal Atatürk

CeRNoBiL
#5 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 19.05.2008 23:51
Kullanıcı Avatarı

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 25.02.07

19 Mayıs Gençlik Bayramınız Kutlu Olsun

www.sanalkral.org
Atlanilacak Forum: