Mesaj Tarihi 12.05.2007 01:54
Kendi forumum icin hazirladigim anlatimi burada sizelerle paylasmak istedim, bir kac arkadas burda bunla ilgili soru sormusdu islerine yarar diye düsündüm
Kurulum bitikdn sonra ftp programila servere baglanin ve setup.php dosyasini silin
Paylaşım için teşekkürler ancak kullanıcı arkadaşlara freehostları tavsiye etmiyoruz. bir süre sonra ya hizmeti durduruyorlar ya da ortadan kayboluyorlar. Hazır hosting piyasasında rekabet varken bir yerlerden ucuza hosting+domain name satın alırsanız rahat rahat yolunuza devam edersiniz.
Yazar
RE: 5 dk. fusion kur free host phpnet.us resimli anlatim
Mesaj Tarihi 12.05.2007 02:36
drlinux sana katiliyorum , fakat ilk defa fusion kuran veya hata php ile tanisan bir kisi deneme amacli freehost en iyisi
tabi uzun süreli bio site kurmak istiyenlere free hostu bende önermem zamaninda kendimin de basina geldi hismetleri kaldirdilar tüm emekler bosa gitmisdi
Yazar
Mesaj Tarihi 12.05.2007 10:24
En iyisi buradan indirip ftp den göndermek dosyaları
Fantasticodan veya Otomatik yüklemeden yapılan kurulumların güncellemesinde sorun çıkıyor bildiğim kadarıyla,güncelleme yapmaya kalktığınızda ilk kurulduğu şekle dönüşüyormuş,bu konuda kesin bilgisi olanların açıklama yapması yerinde olur bence
Yazar
Selam99 yazdı:
En iyisi buradan indirip ftp den göndermek dosyaları
Fantasticodan veya Otomatik yüklemeden yapılan kurulumların güncellemesinde sorun çıkıyor bildiğim kadarıyla,güncelleme yapmaya kalktığınızda ilk kurulduğu şekle dönüşüyormuş,bu konuda kesin bilgisi olanların açıklama yapması yerinde olur bence
Evet bencede açıklama yapılrısa iyi olur.Birde çok yavaş çalışıyo site bi create database dedim 5 dakikadır bekliyorum.
Yazar
Sizler için denedim.manuel kurulumda sorun çıktı fakat otomatik kurulumdan sonra 777 yapılacak dosyaları ayarlayıp update yaptım şu anda sorun yok.deneme amaçlı kullanıyorum ancak yukarıda drlinux unda belirttiği gibi free hostların garantisi yoktur.kolay gelsin
Yazar
ya ben otomatik instal dedim resimde de olduğu gibi install tuşunua basıyom site linki geliyor site linkini tıklayınca setup gelmiyor başka bir site çıkıyor manuel kurduğumdada aynı oluyor
Yazar
Mesaj Tarihi 10.06.2007 22:08
beyaz_olum yazdı:
ya ben otomatik instal dedim resimde de olduğu gibi install tuşunua basıyom site linki geliyor site linkini tıklayınca setup gelmiyor başka bir site çıkıyor manuel kurduğumdada aynı oluyor
hangi link geliyor
link de hata varsa phpnet baska siteye atiyor onu belki diyorsundur
Yazar
drlinux yazdı:
Paylaşım için teşekkürler ancak kullanıcı arkadaşlara freehostları tavsiye etmiyoruz. bir süre sonra ya hizmeti durduruyorlar ya da ortadan kayboluyorlar. Hazır hosting piyasasında rekabet varken bir yerlerden ucuza hosting+domain name satın alırsanız rahat rahat yolunuza devam edersiniz.
kesinlikle katılıyorum. bende en az 20 tane free host denedim hepsinin sonu aynı oldu yani güm sonra kıydım parama. artık kafam rahat
Yazar
Mesaj Tarihi 25.07.2007 14:56
jackofan yazdı:
drlinux yazdı:
kesinlikle katılıyorum. bende en az 20 tane free host denedim hepsinin sonu aynı oldu yani güm sonra kıydım parama. artık kafam rahat
Bu Tür Free Hostlar Böle Ama awardspace Böle Degil Ücretli Domain Kayıtt Ettirerek Hiç Bir Sorun Vermıyor Hatta 2 Sene Kullanırsan Sana Bir Mail Gelerek Kendi Hostunu Yönetim Hakkını Veriyor Sanırım Kullanıcılarına Kıyagıdır
Yazar
Mesaj Tarihi 25.07.2007 15:03
Hadi Kulladıgın host Kapanırsa Senin Kulladıgın Hosttan Award Bence Daha Saglamdır. Çünkü Adamlar Büyük Çalışıyorlar İstedıgın Zamanda Paralı hostinge Gecebiliyorsun.
Düzenleyen: By_maximum Düzenleme Tarihi: 25.07.2007 15:03