14.10.2008 18:44
Ücretsiz Üyelik
Ana Menü
Pardus... Özgürlük İçin...

Özgürlükİçin OOXML'e karşı!

Türkçe Konuş

Başlığı Görüntüle
 Başlığı Yazdır
Aranızdan ayrılıyorum.
php-coder
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 07.06.2008 18:29
Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 21.03.08

Herkese kolay gelsin.. Artık aranızdan ayrılıyorum. bu güne kadar bir kaç hazır php portallar arasında kurduğum php fusionu'da denedim, ama ne yazık ki aradığım bazı moduller phpfusion yok. son olarak mkportal'ı tercih ettim, smf forumla entegre ettim ve bundan çok menunum.. phpfusion'dan memnun olduğumu yada olmadığımı kendi çıkarımadır.. sizleri ilgilendirmez.. Kimileri smf forumlu olsun, kimileri korax video module embed kodu eklenmiyor, kimileri paylaşım alanı modulu var mı? kimileri sorduğu soruya cevap verilmiyor, kimileri şu bu olmuyor diyenler var. bunlar yalan değil hepinizde biliyorsunuz.. Amacım reklam yapmak değil.. benim yapmış olduğum işte demo sitem: www.3degitim.co.cc sitem henüz yapım ve gelişme alanındadır.. Allah yardımcınız olsun.....

SoulSmasher
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 07.06.2008 18:33
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 05.01.06

v7 yi bekleseydin keşke, zaten sorulan soru(n)ların çoğu zaten çözülmüş olup becerelemeyip yeniden sorulan sorunlar, ya da bazıları gerçekten fusionda şu an çözümü olmayan (aslında her şey yapılır da, emek ve zaman isteyen sorunlar, v7 de sorunların çoğuna zaten çözüm kendinden gelecek, sizin tercihiniz tabi, ben göz boyayan bir sistem yerine çekirdeği sağlam, esnek ve hızlı bir sistemi tercih ettiğim için buradayım Smile
Düzenleyen SoulSmasher Düzenleme Tarihi: 07.06.2008 18:47
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil Smile

Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!

Wareze Hiçbir Şekilde Destek Yok! Herhangi Bir Sitesinde Warez İçerik Bulunduranlar Ya Silsinler Ya Da Bu Siteden Destek Talep Etmesinler!

TsCluB
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 07.06.2008 18:35
Kullanıcı Avatarı

Üye

Katılım Tarihi: 05.05.07

Yolun acık olsun kardeş cook üzüldüm şimdi haha Grin

img261.imageshack.us/img261/9466/destekanimasyonlutr9pt6.gif

www.dostlardiyari.net
nihatelma
#4 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 07.06.2008 18:46
Kullanıcı Avatarı

Üye

Katılım Tarihi: 18.02.08

yolun açık olsun ama gereksiz bir açıklama

www.ceteler.com
emir_baba
#5 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 07.06.2008 18:49
Üye

Katılım Tarihi: 27.04.07

php-coder kardeşim bende bir aralar tamamen neti bıraktım demiştim ama fusiondan kopmak kolay olmuyor. Soulsmasherin o zaman bana bir sözü olmuştu fusiondan kopmak kolay değildir biz yine buralardayız diye bende şimdi sana diyorum gelirsen buralardayız Grin
Sanal Emirdağ

www.emirdagim.com
TsCluB
#6 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 07.06.2008 18:53
Kullanıcı Avatarı

Üye

Katılım Tarihi: 05.05.07

Kaynağı İndir  Kod
php-coder kardeşim bende bir aralar tamamen neti bıraktım demiştim ama fusiondan kopmak kolay olmuyor. Soulsmasherin o zaman bana bir sözü olmuştu fusiondan kopmak kolay değildir biz yine buralardayız diye bende şimdi sana diyorum gelirsen buralardayız smiley

kopamadıgı belli zaten baksana durmadan konuyu tekrar acıyo :D:D
Düzenleyen TsCluB Düzenleme Tarihi: 07.06.2008 18:53

img261.imageshack.us/img261/9466/destekanimasyonlutr9pt6.gif

www.dostlardiyari.net
papiculo
#7 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 07.06.2008 20:19
Kullanıcı Avatarı

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 16.05.05

Bari tercih ettiğin iyi bir portal olaydı. mk portal haa.zuhauhauha.Grin
img385.imageshack.us/img385/2493/gspe7.gif

www.mucur.net
SoulSmasher
#8 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 07.06.2008 20:26
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

papiculo yazdı:
Bari tercih ettiğin iyi bir portal olaydı. mk portal haa.zuhauhauha.Grin

zevk işidir bir şey diyemeyiz Smile Wink, lütfen yorumlar kırıcı olmasın
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil Smile

Wareze Hiçbir Şekilde Destek Yok! Herhangi Bir Sitesinde Warez İçerik Bulunduranlar Ya Silsinler Ya Da Bu Siteden Destek Talep Etmesinler!

tugi-tugay
#9 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 07.06.2008 20:34
Kullanıcı Avatarı

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 02.10.07

yolun acık olsun hacı.
www.korkufan.com/sig.gif
www.korkufan.com/themes/delidolu/images/logo.jpg

www.korkufan.com
Anathema
#10 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 07.06.2008 21:07
Kullanıcı Avatarı

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 25.10.07

Lütfen yorumlarınızı düzgün bir şekilde dile getirin. Kahkahalar veya alaycı gülümsemeleriniz için uygun bir yer değil.
Sana Ruhumu Verdim, Sen Beni Ölürken Bıraktın...

Ruhmorgu.com | Işıklar Söndüğünde Karanlığına Sarıl!

Zamanın İçindeki Yaşam Ne Kadar Garip Şimdi...

www.ruhmorgu.com
DaLGaBaZ
#11 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 07.06.2008 21:32
Saygın Üye

Katılım Tarihi: 10.05.06

v7 diyorumGrin
Bizi Aldatan, Bizden Değildir.(HZ.Muhammed S.A.V)

http://www.korkuturk.com
endurado
#12 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 08.06.2008 01:22
Kullanıcı Avatarı

Acemi Üye

Katılım Tarihi: 24.12.07

Tercih elbette sizin,
bulletin, İpb gibi son derece gelişmiş diye lanse edilen sistemleride kullanan biri olarak (mk'yı saymıyorum bile) fusion enteresan derecede esnek ve kullanıcıya bağlı son derece geliştilebilir bir sistem, belki tek eksisi diyeceğim başlangıçta çok zor ve çıplak gelmesi fakat öğrenmeye ve bildiklerini paylaşmaya açık olanlar için harka bir sistem.
Yolunuz açık olsun.

Endurado

http://www.ybrclub.org
MehmetErzincan
#13 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 08.06.2008 10:20
Üye

Katılım Tarihi: 07.07.06

php-coder keşke demo siteni yayına tamamen açıp öyle bize adresi verseydin hani mk portal la ilgili düşüncelerimizde belki değişirdi bir de çok sinirli olabilirsin kızgında olabilirsin ama ukala bir tarz ile hitap etmen üzücü neyse yine de sana mkportal ile güzel işler yapman dileğimle başarılar....

karduzlar
#14 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 08.06.2008 12:26
Kullanıcı Avatarı

Kıdemli Üye

Katılım Tarihi: 18.01.07

php-coder yazdı:
Herkese kolay gelsin.. Artık aranızdan ayrılıyorum. bu güne kadar bir kaç hazır php portallar arasında kurduğum php fusionu'da denedim, ama ne yazık ki aradığım bazı moduller phpfusion yok. son olarak mkportal'ı tercih ettim, smf forumla entegre ettim ve bundan çok menunum.. phpfusion'dan memnun olduğumu yada olmadığımı kendi çıkarımadır.. sizleri ilgilendirmez.. Kimileri smf forumlu olsun, kimileri korax video module embed kodu eklenmiyor, kimileri paylaşım alanı modulu var mı? kimileri sorduğu soruya cevap verilmiyor, kimileri şu bu olmuyor diyenler var. bunlar yalan değil hepinizde biliyorsunuz.. Amacım reklam yapmak değil.. benim yapmış olduğum işte demo sitem: www.3degitim.co.cc sitem henüz yapım ve gelişme alanındadır.. Allah yardımcınız olsun.....

bencede v7'yi bekle.isteklerin ötesinde birşey olmuş.tabi son karar senin.

yolun açık olsun.
Üyeye Bela Gelmez Admin Kızmadıkça Admin Banlamaz Üye Azmadıkça

özel ve pm destek yok ısrar etmeyin ve pm yollamayın

www.cilginmuhasebeciyiz.com
nihatelma
#15 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 08.06.2008 12:30
Kullanıcı Avatarı

Üye

Katılım Tarihi: 18.02.08

DaLGaBaZ yazdı:
v7 diyorumGrin
başkada bir şey demiyorumGrin

www.ceteler.com
emrecey
#16 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 08.06.2008 20:09
Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 13.01.08

v7'yi bende bekliyorum.siteyi öylecene bekletiyorum.v7 gelsin tekrardan kuracam siteyi.v7 nasıl birşey olacak inşallah hayel kırıklığına uğratmaz
www.bilimevi.info/bilimevi.gif
www.bilimevi.info

elimmavi
#17 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 08.06.2008 20:10
Kullanıcı Avatarı

Üye

Katılım Tarihi: 16.01.07

valla v7'yi beklerken 2. sınıftaydım, bölümümüzdeki topluluk sitesini kurmuştum fusion'la.. kısmetse ay sonunda işe başlıyorum ve hala v7'yi bekliyorum q: tabii ki bu gecikmenin bazı sebepleri vardır ama ister istemez insan da güvensizlik oluşturuyor.

v7 v7 diye bekleşiyoruz, hala v6 açıkları kapatılıyor bu da cabası tabi. kapatılmasın mı, kapatılsın tabii ki de ama dediğim gibi insan güvenemiyo.
img81.imageshack.us/img81/6442/63842873ad0.png

Anathema
#18 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 08.06.2008 21:02
Kullanıcı Avatarı

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 25.10.07

elimmavi yazdı:
valla v7'yi beklerken 2. sınıftaydım, bölümümüzdeki topluluk sitesini kurmuştum fusion'la.. kısmetse ay sonunda işe başlıyorum ve hala v7'yi bekliyorum q: tabii ki bu gecikmenin bazı sebepleri vardır ama ister istemez insan da güvensizlik oluşturuyor.

v7 v7 diye bekleşiyoruz, hala v6 açıkları kapatılıyor bu da cabası tabi. kapatılmasın mı, kapatılsın tabii ki de ama dediğim gibi insan güvenemiyo.

V7'nin bekleme süresi uzun oldu biraz evet ama bu insanlar bu süreyi "Bize güvenmesinler yahu" diye uzatmadılar. Herşeyin en güzel hali, doğru olan halidir. Bu insanlarda bunu yapmaya çalışıyor. V7'nin beta sürümünü kullandım ve Türkçeye çevrilmiş halini gören bir kaç kişiden biriyim. Emin olun arkadaşlar, standart fusion kurmak dahi hiç olmadığı kadar zevkli olacak.Wink Az bir zaman dilimi kaldı. Bekleyişlerin geçtiği bu zaman pastasındaki dilimlerin çoğunu sabrederek yedik bitirdik. Hiç olmazsa bunları düşünerek güveni geri kazanın. Wink
Sana Ruhumu Verdim, Sen Beni Ölürken Bıraktın...

Ruhmorgu.com | Işıklar Söndüğünde Karanlığına Sarıl!

Zamanın İçindeki Yaşam Ne Kadar Garip Şimdi...

www.ruhmorgu.com
SoulSmasher
#19 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 09.06.2008 00:33
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

adı v7 , v8 vs (yeni) olup yenilik içermeyen ve stabil olmayan bir sistemi mi, bekleyişler süresince çalışmalar ile neredeyse sıfırdan kodlanan, hız optimizasyonu sağlanan, ve de birçok yenili kiçeren bir sistemi mi?

çalışmalar "php fusion felsefesi"ne uygun olarak tıkır tıkır ilerlemekte, ilk v7 çıkacak dendiğinde yarın çıkacak demedik ki Smile v8 de çıkacak, v9 da , şimdi benm bunu dedim diye 2 3 aya çıkması mı gerek Smile

Menejer
#20 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 09.06.2008 01:44
Kullanıcı Avatarı

Üye

Katılım Tarihi: 02.04.05

Merhaba kardeşim php-coder kardeşim diye yazıyorum çünkü bilgilerin yok neyse sanırım bu portalı beğenmedin ama şunu sana söyleyeyim ki yine geleceksin aramıza bakarsan kayıt tarihime anlarsın senin kurduğun Mkportal olmak üzere benim kurmadığım portaldan Mambodan Joomlaya asp den ccportala aklına gelebilecek tüm portalları smf forumdan tut aklına gelecek tüm forumları kurdum tabi bu beni usta yapmaz sadece hercai gönüllü yapar ve demek istediim şu ki gel gitme zaten yeni gelmişsin 3 ay gibi bir zamanda karar vermek zordur ve verdiğin adresteki siteni gördüm bayağı gelişmeler olmuş fakat açığı çok olan bir sistem tabiki bu sisteminde açıkları vardır ama sağ olsunlar gece gündüz hatta öğlen paydoslarında bile uğraş veriyorlar sözüm senin nezdinde tüm ayrılmak isteyenlere gidecekseniz sesiz gidin biraz dolaşın tekrar geldiğinizde size Ne oldu döndün dolaştın kürkçüye döndün demesinler bizim için giden her üye yüreğimizden bir parçayıda birlikte götürür ( Waybe ne demogoji yaptım bak şimdi vaz geçecektir) dediğim gibi Gel gitme dolaş yine gel sıkılmış olabilirsin tamammı

Not: Barzo hesap numaramı biliyorsun bu üyeyide caydırdım ona göre yolla ikramiyemiGrin
BEN MEVLANA DEĞİLİM..ADAM OLDA GEL

www.geceyildizi.com

http://www.geceyildizi.com/news.php
Atlanilacak Forum: