| Yazar |
RE: Ayıplı Hostcular |
cavus
Üye

Katılım Tarihi: 26.12.06 |
| Mesaj Tarihi 07.09.2007 17:05 |
|
|
|
pHeR-d yazdı:
Tamam ama burada kimse kimseye artislik yapıp, yetkisini kötüye kullanmıyor..
hocam dun geceki yazılanları okumamışsın galiba...o silinen yazıları okusan hak verirdin bana.. amacım kimseye hakaret etmek değil..onu iyi gösterip bunu kötü göstermek değil... ama silinen yazılar yenilir cinsten değildi.. |
|
|
| Yazar |
cavus
Üye

| Mesaj Tarihi 07.09.2007 21:04 |
|
|
|
gecekahvesi yazdı:
başka işiniz gücünüz yok mu sizin arkadaş sürekli dönüp dolaşıp bu konuda mesajlaşıyor benim ekmeğimle oynuyorsunuz.
başlık ne demek açıklasanıza onu ayıplı hostçu ne
tumih site değil mi. ayıplı site diye tumihi yaz diğer siteleride ayıplı diye yaz tamamda ayıplı hostçu ne
herkes okumaz olayın içeriğini yaptığımk işde bi kusur var sanılır ki öyle oluyor. şu bi kaç günde sırf bu konu yüzünden müşterilerimi kaybediyorum.
bu bendeki emek değil mi ya sizin yüzünüzden ne hale geldim.
kaldırın şu konuyu yeter artık. fazla uzattınız
bu konu ile ilgili başka birşey yazmayacağım buraya. yazdığım takdirde sizin istediğiniz oluyor. aklınız sıra büyük iş başardınız.
Kalın fontlu yazıyı iyi oku lütfen Barzo hoca belki ne demek istediğimi anlarsın... Adaletesizlik burda işte.... Ama işine gelmediği zaman sitede sizi istemiyoruz diyorsun... Bal gibide şahşi durum var... |
|
|
|
| Yazar |
tursay
Üye

Nereden: Malatya / Ankara
Katılım Tarihi: 11.07.05 |
| Mesaj Tarihi 07.09.2007 23:43 |
|
|
Bana bu konu ile ilgili olarak gelen bir kaç ozel mesajtan bir kacı :
gecekahvesi yazdı:
turgay sayılır selamlar
inşallah hayat istediğiniz gibi gidiyordur, sağlığınıza duacıyım bunu başta belirteyim.
beni tanıyorsunuzdur. şu ayıplı hostun server sahibiyim ben. herkesin hatalarını görüp yayınlamaya bayılıyorsun değil mi 
gerçekten teşekkürler bizi bu konuda uyardığın millete madara ettiğin için. zira ben hep emek çalan biriyim. sen madara etmesen yeni bi sistem yayınlayacaktım "php tumih" diye fusion kodlarından.
başarılarının devamını dilerim, fusion seninle kalkınacak çok ciddiyim. emeğin çalınmaması gerek...
elimden gelen bi iş olursa bende girmek isterim karalama ekibinize.
keşke bu şekle sokmadan önce, sitede herkese yoruma açıp lanet okutmadan önce bi mail v.s. atsaydın. hatamızı hemen düzeltseydik. hoşuma gitmeyen tek şey bu oldu
sana iyi çalışmalar dilerim. daha sonra görüşmek üzere hoşçakalın
Tursay cevapladı:
Bu sitede şimdiye kadar bir çok kişinin copyright ihlali yapması gerekçesi ile bir çok başlık açıldı ve yazıldı, ve bunlar buraya yazılırken hiç bir şekilde uyarılmadı hep yöneticiler uyardı daha sonrasında.
Ben gormus oldugum butun siteleri yazıyorum yani size ozel olan yada size gıcık oldugumdan dolayı yapılmıs gibi birsey degil bu. Ben emek çalan insanların karsısındayım tıpkı bu sitedeki diger insanlar gibi. Siz boylesiniz ya da bu sekilde yapıyorsunuz demem. En iyisini siz bilirsiniz ancak benim sizi tanımadan siz iyi bir insansınız yorumunu yapmam ve bu mesajı yazmadan geçmem de kendi kişiliğim açısından savunulacak bir şey olmazdı diye düşünüyorum.
İnsanların siteye ihlal yapan siteleri yazması karalama anlamı tasımamaktadır zira yeri geldiginde site yoneticileri de copyright ihlali yapan insanları yazmaktadır. Yani size gore site yoneticileride karalama ekibine dahil o zaman. (Bu da ilginç tabii)
gecekahvesi cevapladı:
bak arkadaşım bir de şu açıdan yaklaş olaya. bundan önce her siteyi yazdın ama host satan bu işten kazanç sağlamaya çalışan birisini yazmadın.
ben bu işten gelir elde ediyorum başka bir kaynağım yok. bu işi pek bilmeyen bir çok arkadaş tumih adını aklından sildi emin ol.
sitemin içeriği başka bir şey olsaydı hiç sorun değildi. şu an bir çok kişinin aklında emek hırsızı olarak görünüyorum. öylemiyim acaba, fusion olduğu nasıl olsa belli diye eklememiştim tumih.com a link.
foırumda açıkladığım gibi diğer sitelerde bir reseller müşterime ait. ama siz onuda benim ve burağın üzerine yıktınız.
burak ihraç edildi. tumih ismi zarar gördü.
sizin açınızdan bakıncada hak vermiyorum değil. çok haklısınız. copyraigt önemli. ama keşke yazmadan önce bana bi ulaşılsaydı. tumih.com diye arama yaptığında nette koılaylıkla bulabilirdin tel numaramı madem işini bu kadar ciddi yapıyorsun. neden hep tek taraflı bakıyorsun.
emin ol çok zarar gördüm bu olay yüzünden. bu sitede yönetici olan ve beni tanıyan bir çok arkadaş var. az çok bilirler beni. onların önündede zor duruma düştüm bütün siteler benim üzerime yıkılınca.
sanırım şu anda tüm eksiklerin tamamlanmış olması gerek. bu olayı daha fazla uzatmayalım lütfen.
bu dediğimi tehdit olarak algılama sakın ama bu olay uzadıkça gelirimi kaybediyorum. emin ol o zaman sende bişeyler kaybedersin.
dedemin bir sözü vardı "ne yaparsan yap ama itin aşına el atma" derdi
Tursay cevapladı:
Aslına bakarsan daha once host satan insanlar yazıldı buraya ama senin gibi bir itiraz sucu bizim ustumuze yukleme cabası olmadı. Ornegin Murat diger sitenin sahibi defalarca yazıldı buraya siteleri ve calısanhost adı da yazıldı buraya. Yani kısacası oda kazanc saglıyordu bu işten.
Diyorsun ki:
fusion olduğu nasıl olsa belli diye eklememiştim tumih.com a link.
O zaman kimse eklemesin linki nasıl olsa anlıyoruz fusion oldugunu. Birde ilk olarak tema da link yokmus dediniz simdi nasıl olsa fusion diye eklemiyoruz diyorsunuz, çelişkili ifadeler bunlar yanlış mı soyluyorum. Ayrıca kullanıdıgınız tema da Worms teması ve orjinalinde link var zaten...(Buda bir dipnot)
Copyrightlar yerinde olursa zaten fazla uzamaz.
Birde şöyle yazmıssın :
bu dediğimi tehdit olarak algılama sakın ama bu olay uzadıkça gelirimi kaybediyorum. emin ol o zaman sende bişeyler kaybedersin.
dedemin bir sözü vardı "ne yaparsan yap ama itin aşına el atma" derdi
Bak arkadasım burak msne cagırdı kufurler etti sonra kaçtı gitti. Sende boyle diyorsun. Bende sunu soyluyorum;
Açık ve net benim kimseden korkum yok. ya da soyle soyliyim boyle kuru laflara karnım tok benim. Kaybedecek hiç bir seyim olmadıgı gibi boyle tehditlerle ugrasacak bir kişi de degilim. Alelade tehdit ediyor ve thdit olarak alma diyorsun. Hodri meydan yerim belli yurdum belli...
Mesajlar acık ve net olarak bu kişiyi anlatıyor bence okuyun gorun. Msnden kufurler geliyor, bana karsı hakaretler ediliyor (engelliler şimdi). Ben bu sitedeki herkes gibi copy silenlerin karsısındayım ve oyle olmayada devam edicem... |
|
| Yazar |
cavus
Üye

| Mesaj Tarihi 08.09.2007 01:19 |
|
|
|
Kardeş sana msnden küfürler gelio bak ne güzel karşı ataga geciosun... o zaman sende sitelerin ismini neden yazmadın tek tek ayıplı olarak da hostingi yazdın... kabahat sizde değil size yetkiyi verenlerde... |
|
|
| Yazar |
SoulSmasher
Süper Yönetici

Nereden: Jotunheim
Katılım Tarihi: 05.01.06 |
| Mesaj Tarihi 08.09.2007 01:30 |
|
|
bu başlığa hiç mesaj yazmadım sessiz kalıyorum bilerek.
kabahat sizde değil size yetkiyi verenlerde...
bu ne demek ?
tursaya kimse hiçbir yetki vermedi.
yoksa lafınız bize (yönetim takımına) mı ?
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil 
Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!! |
|
|
| Yazar |
tursay
Üye

| Mesaj Tarihi 08.09.2007 01:41 |
|
|
|
cavus yazdı:
Kardeş sana msnden küfürler gelio bak ne güzel karşı ataga geciosun... o zaman sende sitelerin ismini neden yazmadın tek tek ayıplı olarak da hostingi yazdın... kabahat sizde değil size yetkiyi verenlerde...
sizin neyin tarafında oldugunuzu anlamıs değilim. Hem copy silenlere kızıyorsunuz, ardından copy silenleri destekliyor gibi yazılar yazıyorsunuz. Eger siteyi takip etseydiniz, hem bu siteyi hemde referanslarını ayrı baslıklarda yazdıgımı gorurdunüz... Kabahatı yetki ile bagdastırmısınız ama asıl kabahatlı, insanların sessiz kalması ve sizin gibi tutumları. Açık ve net olarak bu insanlar copy silmişler ve hatalılar ama siz sucu bu baslıgı yazan insanlara atmaya calısıyorsunuz. Çunku baskalarının yaptıklarını kendinize devşirmeye alışmışsınız. |
|
|
| Yazar |
cavus
Üye

| Mesaj Tarihi 08.09.2007 02:00 |
|
|
|
TURSAY kardeş ayıplı siteleri yayınlayın tek tek bunda haklısınız...ama ben buguna kadar hostingi yayınladıgınızı gormedim.. neden her ayıplı sitenin ismi yazıldıda bu sefer hosting ismi yazıldı ona taktım kardeş.. Bu işin içinde ticari rakabet var sahşi çekimeler var demek istiyorum...kimseden taraflı değilim... sadece bu sorunun cevabını merak ediyorum... |
|
|
| Yazar |
tursay
Üye

| Mesaj Tarihi 08.09.2007 02:05 |
|
|
|
kardes benim ne hosting sireketim var nede serverim ben gordugumu yayınlıyorum. Ne rakibi anlamadım. Birde eskiden cok sayıda burda baska bir hostinge ait mesajlar yayınlandı. Buna da dikkatini cekmek isterim.. |
|
| Yazar |
cavus
Üye

| Mesaj Tarihi 08.09.2007 02:11 |
|
|
|
Sagol kardeş cevabın için BARZO Hoca özelime yazmış konuyu bende cevapladım hocaya mesajını... Ben derdimi dedim hocaya anlayışına kalmış gerisi.. burayı meşgul etmiyelim istersen artık.. |
|
|
| Yazar |
sean-paul38
Üye

Nereden: NAMCO/Tekken 6
Katılım Tarihi: 22.04.07 |
| Mesaj Tarihi 08.09.2007 02:18 |
|
|
yöneticilerim neden bu konu bu kadar uzadı.yönetimden bi arkadaş ihraç edildi diye sürekli aynı şeyler söylenip yazılıyor.bende o kadar site ekledim böyle bi sorun yaşanmadı.copyright silen arkadaş düzeltmiş allah razı olsun.bu konuyu uzatmanın anlamı ne hala anlamadım.burakcan arkadaş için gerçekten üzüldüm her insan hata yapar.
cavus kardeş burda kimse kimseye yetki vermedi bu konuda.herkes bu güzel siteye bi şekilde destek olmak istiyor ve bişiler yapıyor.kimsenin kimseye art niyeti yok.
burda herkes kendini haklı çaıkarmaya çalışıyo anlaşılan.yöneticilerim olay kişisel boyutlara dönüşüyor burda tursay arkadaşa küfür felan edilmiş.bence bu konuyu uzatmayın gereken yapılmış herkes cvbını vermiş zaten başlığı kilitleyin ama yinede siz bilirsiniz. |
|
| Yazar |
cavus
Üye

| Mesaj Tarihi 08.09.2007 02:35 |
|
|
|
sean-paul38 haklısın başlık kilitlensin |
|
|
| Yazar |
BaRzO

Katılım Tarihi: 01.11.06 |
| Mesaj Tarihi 08.09.2007 03:49 |
|
|
Burada hosting reklamı yapan tek kişi benim sözünüz banamı anlayamadım ???
Kör cehalet çirkefleştirir insanları,
Suskunluğum asaletimdendir.
Her lafa verecek bir cevabım var,
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye!
(Hz.Mevlana)
Sevgi ve Saygı ile |
|
|
| Yazar |
gnckampus
Üye

Nereden: Kütahya
Katılım Tarihi: 17.02.07 |
| Mesaj Tarihi 08.09.2007 04:19 |
|
|
|
Ben yönetici olsaydım hepinizi banlardım arkadaşlar lütfen yaa php-fusion turkey burasıı dikkatli olun rica ediyorum birileri pay çıkarmasın bunlardan.Paylaşıma devam... |
|
| Yazar |
BaRzO

Katılım Tarihi: 01.11.06 |
| Mesaj Tarihi 08.09.2007 14:25 |
|
|
Son cevabım
İlker çok fazla geyik yapmak istemiyorum...
Simdi hersey aydınlandı. senin siten http://ilkerguler.net/ sen ve gecekahvesi ortak calisiyorsunuz. bu operasyonda size ait cunki baslik ilk acildiginda kısa bir arastirma yaptim senin siten ve tumih.com da aynı referanslar vardı. Ne yapacaz simdi senin forumda o kadar hiddetlenmenden bu gayet anlasılıyordu zaten ama emin olmak icin sana sordum sende beni haksız cikartmadin.
Kusura bakmayın ekmeginize mani olduk berki ama sizde bizim emeklerimizi hice sayıyorsunuz.
o başlık silinmicek ben bu işi artık kişiselleştiriyorum.
siz bizi mercimek beyinli yerine koyuyorsunuz bu hareketlerinizle...
kendinize iyi bakın umarim sitemizi bundan sonra takip etmezsiniz.
Not : Bu mesajın bir kopyasını aynı başlık altında yayınlıcam ve sizin yazdıgınız pmler de aynı başlık altında yayınlanacaktır.
cavusun mesajı
Hocam işte ben bunu anlamak istemiştim sen beni cok dogru anlamışsın... Hostin satışı konsunda bir rakabet oldugunu zannettiğim için kızgınım... Hocam ilker Güler Bu arada benim adım tanıştıgımıza cok memnun oldum... Bu şekilde tanışmak varmış kısmette... Hocam konuya artık yorum yapmıcam.. sende haklısın davanda... Benim sadece ögrenmek istediğim host kavgasımı var acaba idi.. ve cevabımı aldım.. İstersen konuyu kitle bu olay kapansız uzamasın...yeterince meşgul ettik o topiki..Sagol Mustafa hocam... Saygı bizden... iyi çalışmalar diliyorum..
Kör cehalet çirkefleştirir insanları,
Suskunluğum asaletimdendir.
Her lafa verecek bir cevabım var,
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye!
(Hz.Mevlana)
Sevgi ve Saygı ile |
|
|
| Yazar |
tursay
Üye

| Mesaj Tarihi 08.09.2007 16:51 |
|
|
Şimdi bu itiraz eden kişi bu hostun ortagı oluyor yani ben bunu anladım. Demek ki o yuzden bizi suclu cıkartmak ister gibi bir tavrı vardı.
Aslında onemli olan konu ne bilioyrmusunuz...
Herhangi bir insan gelipte foruma yazınca: "arkadaslar fusion site yaptırmak istiyorum bana yardım edene hosting vercem, domain vercem, vs. vercem" diyenler oldumu hemen diger kullanıclar kalkıyor ve diyoruz ki "yahu arkadas o paraya lisans alırsın, sen gel burda sorunu sor biz sana yardım ederiz. kendinde ogrenirsin" diyoruz. ama bu insanlar fusion ile site kurup satınca ve copyi silince bizlerde yayınlayınca bizler suclu oluyoruz. Ne kolaymıs ya bu işler... Burda bu mesajı okuyan insanlara ricam lütfen birde bu acıdan bakın...
Ben kendi adıma sunu soyleyebilirim ki iyi ki bu siteleri gormusum ve iyi ki yayınlamısım.
Saglıcakla kalın... |
|
| Yazar |
MAxwELL_TR
Moderator

Nereden: Php-Fusion Türkiye
Katılım Tarihi: 05.05.05 |
| Mesaj Tarihi 08.09.2007 19:14 |
|
|
Herkesin anlaması gereken ve bu başlıktan çıkarması gereken önemli noktalar var.
1 - Copyright lar silinemez, aslına uygun olmadığı sürece değiştirelemez.
2 - Copyright silen Sitemizde YÖNETİCİ bile olsa herkese davranıldığı gibi davranılır ve en ufak torpil geçilmez.
3 - Copyright konusunda yapacağımız veya alacağımız önlemi hiçbir Üye yada Yönetici sorgulamayaz, sorgulasalar bile bir cevap bekleme lüksü içine giremez.
Konu çok açık ve nettir. Barzo yapılması ve olması gerekenleri yapmış yada yazmıştır. Yapılan her hareket ve yazılan her düşüncesinin Yönetim Ekibi Olarak arkasındayız. Bu forum başlığının ana konusu Copyright silmek ve Silmeden dolayı uygulanan cezadır. Konuyu saptırmayalım, başka yönlere çekmeyelim, demogoji yada duygu sömürüsü yapmayalım. Bu sitede yetkisi olanlar bu siteye dün üye olanlar değildir. Sitedeki yöneticilerin yaptıklarına ve icraatlarına bakarak adil bir özeleştiri yapmalısınız ki lütfen bunu forumlarda değil kendi içinizde yapınız. Şahsım adına sizden Sevgi değil sadece biraz Saygı bekliyorum ki eminim diğer yönetici arkadaşlarımın düşünceleri bu yöndedir.
Saygılarımla....
Çok yakinda tekrar kaldigim yerden devam edecegim...

|
|
|
| Yazar |
cavus
Üye

| Mesaj Tarihi 08.09.2007 21:15 |
|
|
|
ALLAHA EMANET OLUN... ALLAHIM SİZİ KORUSUN.... |
|
|
| Yazar |
manavgat
Üye

Katılım Tarihi: 28.02.07 |
| Mesaj Tarihi 06.06.2008 05:45 |
|
|
Nick Jones o kadar emek vermiş ve hazır portallar içinde ilk 3 e girebilecek bir script yapmış. Birkaç saat içinde scripti kurup copyright i kaldırmak sizce de günah değil mi ?
Sözüm bu konuda ismi geçenlere veya sadece php-fusion copyright ı silenlere değil. Tüm hazır scriptler için aynı düşüncelere sahip olmamız gerektiğini düşünüyorum. |
|