www.cyprusrap.com bugün paypal aracılığı ile ana siteye bağışta bulunup lisans almıştır. tarafımızca bu ödeme de onaylanmıştır.. kendilerini tebrik ediyoruz. lisans alarak powered by php fusion yazısını silmeye de hak kazanmıştır
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil
sagolasınız hepinizde cok guzel bir duygu aglamam geldi icimden neyse emegi g ecen herkese tesekkur ederim... ama php fusion yazısını silmeye hak kazanmıstır demen olmadı sankide sırf onu silmek icin lisansladım gibisinden oldu orası =) daha once sitede tam 3 tane powered by php fusion wardı yoksa bırakırdım
hay hay efendim her zaman oyleyiz =) temada eacagrıdan izinli ismi silinmistir o logoyo begenmedigim icin sildim onu isim tescilide cıktı lisansta herseyi hallettim artık tmm dır =) kıbrısta reklamlarda odeme olması icin o isim tescili sart
valla resmi sitesine batımda 15 L (pound) yazıyor tabi bu minimum fiyatı. isteyen daha fazla yatırabilir. + ödeme yaptıktan sonra duydugum kadarıyla lisans numarası vermiyolar. yani copyright silinmesi GNU/GPL aykırıdır. Kulandıgınız işletim sistemlerini genelimiz satın alıyor. Örneğin Microsoft un çıkardığı ürünlerin hele bir ürettiği logoyu ürettiğ bir programı değiştirmeye kalkışın ve altına kendi markanızı koyun bakın ki neler oluyor. Google ile Microsoft bu nedenle hep mahkemelik oluyolar. Şimdi birileri php-fusion ın açık kaynaklı yazılım diye söyleyebilir. olsun hiç farketmez.
Düzenleyen: soho Düzenleme Tarihi: 30.04.2008 08:54