|
İlanlar (Smallad) Modülü
|
| MAxwELL_TR |
Mesaj Tarihi 02.02.2007 19:02
|

Kıdemli Üye

Katılım Tarihi: 05.05.05
|
İlan eklemeye ve yönetmeye yarayan modülün en son versiyonudur. Dosyadan çıkan smallad_panel klasörünü sitenizin /infusions/ klasörüne yükleyin ve site yönetiminden modül kurulumunu yapınız. Hadi yine Fusioncu yüreğim dayanmadı 
Link : http://www.phpfus...?mod_id=51 |
| |
|
|
| spawn_342 |
Mesaj Tarihi 02.02.2007 19:52
|
Üye

Katılım Tarihi: 06.12.06
|
bi deneyek
saolun |
| |
|
|
| Burakcan |
Mesaj Tarihi 02.02.2007 20:48
|

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 01.06.06
|
saol abi kuralım hemen  |
| |
|
|
| gitaristt |
Mesaj Tarihi 02.02.2007 21:00
|

Acemi Üye

Katılım Tarihi: 30.01.07
|
ÇOK GÜZEL FAKAT İLANLARIN YAYINI ADMİN ONAYLI OLSA ÇOK GÜZEL OLUR BUNU YAPABİLECEK OLAN VAR MI ACABA |
| |
|
|
| auroshop |
Mesaj Tarihi 02.02.2007 21:59
|

Acemi Üye

Katılım Tarihi: 30.12.06
|
Arkadaşlar bu modülde bir problem vardı charset ama şimdi ben ilan ekledikden sonra database den girib degishdiriyorum sorun hall edilir.
yani problem ilan ekledigimiz zaman oluyoo bilgili arkadashlar yardim etse bu problemi chözeriz
tesekkürler
Ucretsiz 100 mb hosting alanı + popUp yok ! üste banner yok ! daha detaylı.... |
| |
|
|
| KoLGe |
Mesaj Tarihi 02.02.2007 22:30
|

Üye

Katılım Tarihi: 26.12.06
|
auroshop, nasil degistiriyorsun DATABASE-den, Ogretsene, Gelecekde lazim olur belki.
Düzenleyen KoLGe Düzenleme Tarihi: 02.02.2007 22:30
Konuşmamışdan önce "Ne söyleyeyim?" diye düşünmek, söyledikten sonra "niçin söyledim" diye düşünmekden daha iyidir... |
| |
|
|
| auroshop |
Mesaj Tarihi 02.02.2007 22:44
|

Acemi Üye

|
Evet arkadaşlar bu smallad modülünde verdiyi charset hatasını ben uzun bir yoldan hall etmeyi buldum, ama bu problemin halli anlamına gelmez bence.
Şimdi önceden söylediyin gibi benim site Azerice: yani charset=windows-1251. "İlan Ver" linkine tıklayarak ilan eklediyimiz zaman, eklenen ilanlarda bulunan ş,ü,ğ,ö,ç, & #351; & #305; & #601; vs. şeklinde sitede görseniyordu. Kenarda bulunan yani katagori ismi falan normal gözüküyor. Şimdi ben MySQL veritabanından fusion_smallad Table'sini Browse yaparak eklenmiş ilanı Edit yaptım yani: ş,ü,ğ,ö,ç, şu şekilde & #351; & #305; & #601; ekleyerek Save yaptım sorun çözüldü. Ama bu problemin helli degil düşünün bir günde 200 tane ilanı bu yoldan düzenlemeli olursak o zaman tüm işimizi bırakıp ilanlarla uğraşmamız lazım. Bunun başka bir yolu olduğundan eminim ! ama MySQL database ve PHP bilgilerim sorunu çözmekte yeterli degil. Arkadaşlar bunu bir araştırsalar çok iyi olacak.....
Kolay gelsin
Örnek için :
1) Direk siteden İlan Ver bölümündün eklenen http://www.aurosh...rowstart=0
2) Siteden İlan eklendikden sonra MySql database den edit yapılmış hali http://www.aurosh...rowstart=0
Ucretsiz 100 mb hosting alanı + popUp yok ! üste banner yok ! daha detaylı.... |
| |
|
|
| MAxwELL_TR |
Mesaj Tarihi 03.02.2007 02:10
|

Kıdemli Üye

|
Bu charset problemi benim azeri kardeşlerime mi has nedir? Ben bu modülü 1 yıldan fazladır kullanıyorum ve takip ediyorum sizin yazmış olduğunuz problemler hiç başıma gelmedi hoş benim veritabanı yapım orjinal fusiondan biraz daha farklı ama olsun ben bunu orjinal veritabanlarında da denedim Herhangi bir problem göremedim  |
| |
|
|
| MAxwELL_TR |
Mesaj Tarihi 03.02.2007 02:19
|

Kıdemli Üye

|
Bu arada aklıma gelmişken, yazmayı unutmuşum klasör içindeki "pics" klasörünün CHMOD ayarını 777 yapmalısınız. |
| |
|
|
| MAxwELL_TR |
Mesaj Tarihi 03.02.2007 02:59
|

Kıdemli Üye

|
Tamam şimdi oldu problemi buldum 1.4 versiyonundan sonra 1.7 versiyonu güncellemesi yapılmıştı. Local testimde Türkçe karakterlerin sapıttığını gördüm :D Bu sorunu nasıl halledeceksiniz?
1 - PhpMyAdmin ile veritabanınızı açın ve fusion_smallad tablosunu seçiniz. Tabloda bulunan sa_name, sa_tel, sa_email, sa_heading satılarının karşılaştırma değerini "latin5_turkish_ci" yapınız.
2 - Yukarıdaki işlemin aynını fusion_smallad_cat tablosunda sa_cat_name satırının karşılaştırma değerini "latin5_turkish_ci" yapınız.
Problemin yok olması gerekli yani benim local hostumda Tr karakterler doğru biçimde görünüyor.
Arkadaşlar bir hata daha buldum :D
smallad_panel.php dosyasını açınız ve satır numarası 21 - 22 olan satırları aşağıdaki satılar ile değiştiriniz.
Kodecho "<a href='".INFUSIONS."smallad_panel/smallad.php?search=1&cat=".$state_cat."'>Arıyorum</a><br>";
echo "<a href='".INFUSIONS."smallad_panel/smallad.php?search=0&cat=".$state_cat."'>Satıyorum</a><br>";
Dosyanın güncel sürümünü siteye ekledim aynı linkte indirebilirsiniz ama veritabanındaki olayı maalesef manuel olarak düzenlemeniz gerekli ya saat 03:15 ve kafam durmuş durumda :D
Düzenleyen MAxwELL_TR Düzenleme Tarihi: 03.02.2007 03:15 |
| |
|
|
| auroshop |
Mesaj Tarihi 03.02.2007 10:30
|

Acemi Üye

|
MAxwELL_TR yazdı:
Tamam şimdi oldu problemi buldum 1.4 versiyonundan sonra 1.7 versiyonu güncellemesi yapılmıştı. Local testimde Türkçe karakterlerin sapıttığını gördüm :D Bu sorunu nasıl halledeceksiniz?
1 - PhpMyAdmin ile veritabanınızı açın ve fusion_smallad tablosunu seçiniz. Tabloda bulunan sa_name, sa_tel, sa_email, sa_heading satılarının karşılaştırma değerini "latin5_turkish_ci" yapınız.
2 - Yukarıdaki işlemin aynını fusion_smallad_cat tablosunda sa_cat_name satırının karşılaştırma değerini "latin5_turkish_ci" yapınız.
Problemin yok olması gerekli yani benim local hostumda Tr karakterler doğru biçimde görünüyor.
Arkadaşlar bir hata daha buldum :D
smallad_panel.php dosyasını açınız ve satır numarası 21 - 22 olan satırları aşağıdaki satılar ile değiştiriniz.
Kodecho "<a href='".INFUSIONS."smallad_panel/smallad.php?search=1&cat=".$state_cat."'>Arıyorum</a><br>";
echo "<a href='".INFUSIONS."smallad_panel/smallad.php?search=0&cat=".$state_cat."'>Satıyorum</a><br>";
Dosyanın güncel sürümünü siteye ekledim aynı linkte indirebilirsiniz ama veritabanındaki olayı maalesef manuel olarak düzenlemeniz gerekli ya saat 03:15 ve kafam durmuş durumda :D
Söyledigin gibi denedim yine olmadı

Deyerli arkadaşım MAxwELL_TR bu smallad da sorunun MySQL bazasinda oldugu kesin. simdi yolladıgım resimde ap açık görünüyor. sa_heading (ı-& #305;) normal gözüküyor amma sa_text (ı-& #305;) bu şekilde kendisinden "&" işaretin yerine bunu & amp; ekliyor........
Düzenleyen auroshop Düzenleme Tarihi: 03.02.2007 10:37
| |
|
|
| MAxwELL_TR |
Mesaj Tarihi 03.02.2007 12:27
|

Kıdemli Üye

|
Bana yukarıda anlattığım tabloların karşılaştırma resimlerini ekle buraya ayrıca şunu belirtmeliyim karşılaştırma değerini girdikten sonrada düzelmeyebilir bütün tabloları boşaltman lazım yada modülü kaldırıp yeniden kurman lazım. |
| |
|
|
| auroshop |
Mesaj Tarihi 03.02.2007 14:36
|

Acemi Üye

|
MAxwELL_TR yazdı:
Bana yukarıda anlattığım tabloların karşılaştırma resimlerini ekle buraya ayrıca şunu belirtmeliyim karşılaştırma değerini girdikten sonrada düzelmeyebilir bütün tabloları boşaltman lazım yada modülü kaldırıp yeniden kurman lazım.
http://www.auroshop.com/adv/table.JPG
http://www.auroshop.com/adv/sql.JPG
http://www.auroshop.com/adv/karsilasdirma.JPG
resimler burda....
| |
|
|
| MAxwELL_TR |
Mesaj Tarihi 06.02.2007 19:47
|

Kıdemli Üye

|
auroshop yazdı:
MAxwELL_TR yazdı:
Bana yukarıda anlattığım tabloların karşılaştırma resimlerini ekle buraya ayrıca şunu belirtmeliyim karşılaştırma değerini girdikten sonrada düzelmeyebilir bütün tabloları boşaltman lazım yada modülü kaldırıp yeniden kurman lazım.
http://www.auroshop.com/adv/table.JPG
http://www.auroshop.com/adv/sql.JPG
http://www.auroshop.com/adv/karsilasdirma.JPG
resimler burda....
Ben ilgili tablonun karşılaştırma değerinden bahsettim veritabanının tamamının karşılaştırma değerinden değil... |
| |
|
|
| cheyenne |
Mesaj Tarihi 09.02.2007 23:01
|

Acemi Üye

Katılım Tarihi: 20.11.06
|
arkadaslar bende kurdum ve ilan eklemeye calisirken söyle bi hata aliyorum.
Geçersiz İsim, Lütfen Türkçe Karakter Kullanmayınız..!
kesinlikle türkce karakter yok ama yinede bu hatayi verio :(
Kodif ($_POST['name'] != '')
{
$stats_name = stripinput(trim(eregi_replace(" +", " ", $_POST['name'])));
if (!preg_match("/^[-0-9A-Z\s]+$/i", $stats_name)) $error= $locale['sa123']."<br>\n";
}
sorun burdan kaynaklaniyo sanirim ama anlamadim.. |
| |
|
|
| Anthony |
Mesaj Tarihi 18.05.2007 15:07
|

Acemi Üye

Katılım Tarihi: 26.04.07
|
Bu modül şu an admin onaylı mı arkadaşlar ? |
| |
|
|
| sader |
Mesaj Tarihi 04.06.2007 20:03
|
Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 14.01.07
|
ya hocalarım bu fusion da hiç bir modül doğru çalışmıyor mu yoksa ben mi beceremiyorum?
kaç modül denediysem olmadı. modül veritabanı kısmından indirdim 1,4 imiş kurdum denilenleri yaptım amma velakin ilana tıklayınca error bilmem ne hatası veriyor. |
| |
|
|
| gnckampus |
Mesaj Tarihi 04.06.2007 21:40
|

Kıdemli Üye

Katılım Tarihi: 17.02.07
|
Bu modülde açık var isterseniz kurmak şurda dursun ftp nizde bile barındırmayınız arkadaşlar açıklamasını yapıcam.şu an dökümanlar elimde değil.
PHP-Fusion Bir Yaşam Tarzıdır, Yaşam Aşktır, Aşk Yanlızdır, Gecelerim Günlerim Arkadaşlarım Dostlarım siz değerli webmaster arkadaşlarım için elimden gelenleri(Türkçeleştirdiklerimi) ve paylaştıklarımı sunuyorum...
|
| |
|
|
| cykilic |
Mesaj Tarihi 25.06.2007 23:32
|
Üye

Katılım Tarihi: 22.01.07
|
arkadaşlar yok mu güzel ilan peki modülü şimdi? |
| |
|
|
| cykilic |
Mesaj Tarihi 01.07.2007 21:44
|
Üye

Katılım Tarihi: 22.01.07
|
merhaba arkadaşlar.
ben bu ilan modülünü kurdum fakat pics klasörine yazılım izni vermeme rağmen resim eklenmiyor. sebebi ne olabilir?
Düzenleyen cykilic Düzenleme Tarihi: 01.07.2007 22:11 |
| |
|