|
İncelemeler İçin SEO
|
| CHOSEN |
Mesaj Tarihi 10.07.2008 12:50
|
Acemi Üye

Katılım Tarihi: 16.07.07
|
Arkadaşlar, incelemeler için SEO var mıdır? Merak ettim, herşeye SEO var, incelemeler için bulamadım, yardım eder misiniz? |
| |
|
|
| SoulSmasher |
Mesaj Tarihi 10.07.2008 13:05
|

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 05.01.06
|
seo dediğiniz adres çubuğu modifikasyonudur. seonun yaklaşık onda biridir. var olması gerek forumda, fakat v7 çıkmak üzereyken standart olmayan bir mod kullanırsanız hem sitenizin pagerankı düşer geçişte, hem de geçişiniz zorlaşır. v7 yi bekleyin derim...
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil
Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!
Wareze Hiçbir Şekilde Destek Yok! Herhangi Bir Sitesinde Warez İçerik Bulunduranlar Ya Silsinler Ya Da Bu Siteden Destek Talep Etmesinler! |
| |
|
|
| CHOSEN |
Mesaj Tarihi 10.07.2008 13:30
|
Acemi Üye

|
v7'ye geçişte sitenin DB'si sıfırlanmazsa beklerim. Ama ne zaman geleceği de önemli, sitede birçok modül kurulu  |
| |
|
|
| SoulSmasher |
Mesaj Tarihi 10.07.2008 13:35
|

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 05.01.06
|
final sürümü için şu an denilen zaman: haftalar, yani 1 aydan önce 
RC sürümü paylaşmamızın asıl sebebi bu aslında, hem siz v7 ye geçişi test etmiş oluyorsunuz, hem de gözden kaçan son noktalar bu test eden kitle tarafından fark ediliyor bence localhostta RC ye geçişi deneyin, pratik de olur size, ayrıca bengeçemeyenlere şahıs olarak özel destek de vereceğim
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil
Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!
Wareze Hiçbir Şekilde Destek Yok! Herhangi Bir Sitesinde Warez İçerik Bulunduranlar Ya Silsinler Ya Da Bu Siteden Destek Talep Etmesinler! |
| |
|
|
| CHOSEN |
Mesaj Tarihi 10.07.2008 14:02
|
Acemi Üye

|
Bu çok iyi işte 
localhostta deneyeyim, nasılmış  |
| |