13.10.2008 07:14
Ücretsiz Üyelik
Ana Menü
Pardus... Özgürlük İçin...

Özgürlükİçin OOXML'e karşı!

Türkçe Konuş

Başlığı Görüntüle
 Başlığı Yazdır
Kendine yapılamsını istemediğini başkasına yapma Biz bir aile olmalıyız
gnckampus
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 14.11.2007 19:18
Kullanıcı Avatarı

Kıdemli Üye

Katılım Tarihi: 17.02.07

http://forumsevgi... site bu arkadaşlar phpfusion lisansı silinmiş bu biiiiiir...
ikinci olarak gelişmiş forum bulutundan soul un yaptığı oradaki imza silinmiş ve ne acayiptir kiiiiiiiiii sankiiii phpfusionclup.com lamerleri yapmış gibi bu paylaşımı onların linki var gerçekten çok sinirlendimm oradaki tüm paylaşımlar phpfusion-tr den alınmış ama gelin görün eziqler kendilerini nimetten sayıyor.Mümkünse o sitenin sahibi bu mesaja cevap atmasınn çünkü onu gerçekten adam yerine koymuyorum phpfusion linkini eklese bile benim gözümde beş para etmez biri olarak kalıcaktır phpfusionclup.com uda barzo ya rica ediyorum abii lütfen onuda ekleyelim ayıplı siteler kısmına çünkü bizim paylaşımlarımızı kendileri yapmış gibi imza değiştiriyorlar bu kaçıncı görüşüm abi Angry allah bunları bildiği gibi yapsın.... AngryAngry
Düzenleyen BaRzO Düzenleme Tarihi: 14.11.2007 21:54
PHP-Fusion Bir Yaşam Tarzıdır, Yaşam Aşktır, Aşk Yanlızdır, Gecelerim Günlerim Arkadaşlarım Dostlarım siz değerli webmaster arkadaşlarım için elimden gelenleri(Türkçeleştirdiklerimi) ve paylaştıklarımı sunuyorum...

www.gnckampus.com/sig.gif
www.gnckampus.com/themes/Kampus/images/red/logo.png

http://www.gnckampus.com
zbam
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 14.11.2007 19:51
Saygın Üye

Katılım Tarihi: 02.06.07

bir kere doğru konuş bu bir ikincisi ben forum bulutunun orda yazan yazıların saftirikten olduqunu sanıyordum bu 2 üçüncüsü phpfusionclub sitesine paylaşım yapıorum doğru dosyalrı kendim yaptım demiyorum ve bütün dosyların içinde açıklama var ve bu açıklamalrın hepsinin içinde bu sitenin adresi var ve kimin yaptıqı yazıo buda 3 anladınmı ve sen başkalarına kızarak beni yargılayamazsın ayrıca sen sinir olsan ne yaar bırak başkalarıyla ilgilenmeyide kendi işine bak ben php-fusiona ne kötü bişi yaptım bugüne kadar ayrıca yapmamda copy mopy silmedim bunuda yazıyorum forum bulutunuda düzeltiyorum vede beni uyarabilirdin ama sen bunu yapmadın ama ben senin seviyene düşmeyeceqim beni herkes biliyor bilmiyor deqil ayrıca barzo abi ne gerekiyorsada yapılmasını istiyorum.....

Soul hocam senden özür dilerim gerçekten onun ölesine yazıldıqını sanıodum.. Çok özür dilerim

bunlar bir duygu sömürüsü deqildir kulaqına küpe olsun gnckampus... Wink

www.korkufan.com
gnckampus
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 14.11.2007 19:57
Kullanıcı Avatarı

Kıdemli Üye

phpfusion imzasını kaldırdın daha ne diyosun sitenizdeki download kımısnda bulunan tüm modüller orjinalinden farklı olarak copyrigth değiştirilmişş boşuan yaşıyosunuz hala ne yüzle çıkıp konuşabiliyosunuz keşke benim seviyeme inseydinde biraz paylaşım yapsaydınn uykusuz kalsaydın ama alıp imza silmek daha kolay değilmii siz ne anlarsınız ki hiç bir websitesine aşık oldunuz mu ? verilen emeğin karşlığının böyle verilmesi ne demek nerden bileceksiniz düzeltirim sorun düzelir sanıyosunuz neyse yorumsuz ne halin varsa gör devam et lamerliğe benim gözümde öylesin çünkü...
PHP-Fusion Bir Yaşam Tarzıdır, Yaşam Aşktır, Aşk Yanlızdır, Gecelerim Günlerim Arkadaşlarım Dostlarım siz değerli webmaster arkadaşlarım için elimden gelenleri(Türkçeleştirdiklerimi) ve paylaştıklarımı sunuyorum...

zbam
#4 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 14.11.2007 20:03
Saygın Üye

Katılım Tarihi: 02.06.07

gnckampus yazdı:
phpfusion imzasını kaldırdın daha ne diyosun sitenizdeki download kımısnda bulunan tüm modüller orjinalinden farklı olarak copyrigth değiştirilmişş boşuan yaşıyosunuz hala ne yüzle çıkıp konuşabiliyosunuz keşke benim seviyeme inseydinde biraz paylaşım yapsaydınn uykusuz kalsaydın ama alıp imza silmek daha kolay değilmii siz ne anlarsınız ki hiç bir websitesine aşık oldunuz mu ? verilen emeğin karşlığının böyle verilmesi ne demek nerden bileceksiniz düzeltirim sorun düzelir sanıyosunuz neyse yorumsuz ne halin varsa gör devam et lamerliğe benim gözümde öylesin çünkü...

abi bak ben onların hepsini kasten yapmadım ayrıca dosylar bölümünün öle olduqunun yeni senden duyuyorum varsa bir ihlalim beni uyarsaydın senin amacın benim ayıplı sitelere eklenmem hepinizdende özür diliyorum bugüne kadar hiçbir hatam olmadı ve bugün böle birşey yaşadım inanın içim bir kötü oldu ayrıca gecelerce çalışma yapmak ne dmek bilmem çünkü yaşım daha küçük ve okulum var bu zmanlar yazılılarda çok onun için ben sizin kadar uqraşamıorum ayrıca uqraşacak kadarda bilgim yok

www.korkufan.com
gnckampus
#5 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 14.11.2007 20:22
Kullanıcı Avatarı

Kıdemli Üye

Burada yaş farkından doğan sorumsuzlukları paylaşmıyoruz veyahut ailelerin ne denli eğitim verdiğini daha önce uyarmıştım kim bilir kaç kişi sizin sayenizde sitesine sizden aldı ekledi copyrigth siz paylaşımları ki allahtan google da bile yer almıyor site arkadaşlar ilk başta tebrikte etmiştim sizi lütfen yanlışlarınızı düzeltin .

pHeR-d
#6 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 14.11.2007 20:58
Kullanıcı Avatarı

Elit Üye

Katılım Tarihi: 28.08.05

Beyler bir sakin olun ne oluyor?! Modlarda copyright silme olayı varsa gereken yapılacaktır ancak fusion copyright'inde bir sorun göremedim. Fakat blackpower öylesine koyduğunu sandımda sildin diyorsun modifikasyonu yaparken görmedinmi;

siteye göre uygun renk konması mantıklı olur evet ama ben halen taraftarı değilim, rengarenk sevenler için alternatif yol üretmişsiniz, php bilmeyen biri için şaşırtıcı...

bu arada copyright olsun anlaşılsın diye eklediğim kendi linkimi de bloktan silmişsiniz , yeniden eklerseniz memnun olurum açıkçası, gnckampusun ilk kodladığında da mevcuttu... ha fusion ©ı ha benim link emeğe saygı sonuçta

yazdığını Ardanın!? Dikkatli olun arkadaşlar. Burada karşılık beklemeden birşeyler yapmaya çalışıyoruz şevkimizi kırmayın. Ayrıca blackpower yaşının küçüklüğünün arkasına sığınmayı biliyorsan küçük değilsindir...

Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!

www.pher-d.net
SoulSmasher
#7 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 14.11.2007 21:14
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 05.01.06

yorumsuz...

güzel ülkemde 5ytl lik programı bile crack ile kullanan insanlar olduğu sürece yorum yapsam ne değişecek.. o "saftirik" zihniyeti burada yazdıklarım değiştiremez ki Frown

unutmadan, bu arada, o modüller "creative commons attribute non commercial share alike" ile lisanslı, yani ticari işlerde kullanılamaz ve de ilk cpyright da belirtildiği sürece geliştirmesi serbest. ayrıca copyright ihlalinde normalde yasal işlem başlatma hakkım var..

bu arada bir atasözünü dile getirmek istiyorum..
"akıl yaşta değil baştadır.."

kilit
Düzenleyen SoulSmasher Düzenleme Tarihi: 14.11.2007 21:20
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil Smile

Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!

Wareze Hiçbir Şekilde Destek Yok! Herhangi Bir Sitesinde Warez İçerik Bulunduranlar Ya Silsinler Ya Da Bu Siteden Destek Talep Etmesinler!

BaRzO
#8 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 14.11.2007 21:53
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 01.11.06

Çok güzel birgün geçirmiştim geldim manzara harika millet birbirine girmiş neyi paylaşamıyoruz anlamıyorum...
Size göre Elin İngilizi yazmış paylaşmış emeğini göznurunu katmış... Burda dila getirmek istmiyorum ama inanin buradaki hiç kimse bende dahil onun gibi olmak istemeyiz... Bu adam emeğini göz nurunu herseyini sizinle paylaşıyor...

Farumda tansiyonun yükselmesini istemiyorum... Dostluk güzellik paylaşın hayat çok kısa bu yaptıklarınızı yıllar sonra hatırlayacaksınız. Bu yaşadıklarınızın hepsi sizin ömrünüz boyunca sizinle yaşayacak bunu unutmayın...

Lütfen bundan forumda kimsenin ne olursa olsun karşındaki kişi suclu bile olsa kötü söz ve kırıcı rencide edici konuşmasını istemiyorum bunu yapan kişi LÜTFEN aramızda olmasın bizi terk etsin gelmesin ben burada sadece fusion yada php paylaşmak istemiyorum sizler hepiniz benim abilerim kardeşlerimsiniz... Benim tek istediğim bu

Not : Yukarıdaki 2 kişi aralarinda konuşssunlar sonucu bana bildirsinler... Bakalım ne kadar kardeş olabiliyorsunuz yada olabiliyoruz hep birlikte görelim.... Frown Sad
Kör cehalet çirkefleştirir insanları,
Suskunluğum asaletimdendir.
Her lafa verecek bir cevabım var,
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye!

(Hz.Mevlana)
Sevgi ve Saygı ile

Atlanilacak Forum: