Selamlar Bende php fusion in bircok yerini cok fazla degistirdim.... bazilari taniyamadi bile ama lisansi ilerleyen zamanlarda alicam... Barzo arkadasimiza bir ara pm atar gereken parayi yollarim...
ilerde kendi hazirladigim admin panelinide sunarim.... tez hazirladigim icin suan ilgilenmiorum...
Ama php fusion kodlarini cok iyi takip eder sahsin kendi stilini kavrarsaniz... joomla halt etmis... istediginiz sekilde degistirebilirsiniz bu grafik modifikasyonundan tutunda yeni modul ve kodlara kadar... e ticaret sistemine bile cevirmek mumkun o kadarini solim... Nick Jones in Cms olarak bu denli hem esnek vede ileriye donuk cok guzel bir sistem kodladigi icinde tekrardan tebrikler....
aaa selam dark ok dedigim calismalarimi bir ara bir iki gun icersinde linklerini veririm... v7 den bahsetmisin V7 diosun v 7 beklicegine kendi yaptigin veya diger arkadaslar kendi yaptigi eklentilerde v7 olarak cikarabilirler illlada kalkip Nick i cikaricagi Jones beklemek bilmem... pek gerekli degil... diye dusunuyorum...
cunku adam sistem in temelini yazmis v7 dedigin versionda en fazla yapicagi sey en guzel modulleri kurulum icersinde direk admin paneline yerlestirmek olur bunun yaninda js bazinda bazi entegrasyonlar ve sonra olarakda grafik yonunde iyilestirmeye gidicektir... bunun disinda cok buyuk sey olucagini sanmiorum ha bunlari php kodlamasini bilen bu yonde calisma yapan arkadaslarda
plan program yaptigi taktirde.... turkiye temsilcisi olarak kendi versionunu cikarabilirler.... buda mumkun diger bir yandan lisans bazinda sunuda eklemek istiorum site yoneticisi arkadaslara lisans
alan ve alip da bildiren hani ben lisansi aldim kurucam diyenlerde
=====
Ornek
=====
www.benimsitem.com/index.php
-news.php
-article.php
vs vs
dosya isimlerinden tutun ic fonksion editlemesini yapip lisans alan kisilere turkcelestirmis olarak gondersinler bunu yapariz derlerse bole bir calismayi.. bu konudada yardim edebilirim...
cunku uzanti olarak bakildiginda inglizce olarak dosyanin gecmesi
pek hos durmuyor bence bilmiorum bu benim dusuncem
bu sekilde birsey olursa lisansi alan kisiye ozel olarak link adresi verilir
ordan dosyayi alir... tabi alanda ben aldim dagitim zihniyetinde olmadigi surece
bu sekildede bir calisma yapilabilir tekrardan herkese kolay gelsin aa
darknight dedigim dosyalarida bir ara admin yonetici arkadasa linkini veririm ve oda dosya ve yenilikler bolumune atar... ordan temin etme imkaniniz olur ok... see u...!!
kokorecci yazdı:
arkadaşlar ben bağış yaparak copyright i kaldırmak istiyorum bu konu ile kim ilgilenmektedir?
bagis yapmadan da copyright'i kaldira bilirsiniz ama bu sadece emege saygisizlik olur. php zaten acik kaynakli bir kodlamadir. eger fusion'u yazan kisiler her hangi bir arka kapi birakmadiysalar sitenize her hangi bir mudehalesi soz konusu olamaz. ama dedigim gibi etik acidan pek dogru olmaz. adamlar ucretsiz oyle bir script yazmislar alt tarafta reklamlari olmasi cokta dert olmamasi gerek diye dusunuyorum... karalistede hikaye bir sey sonucta ne ile ilgili destek alacaksiniz ki ? sorununuz mu var banlandiniz mi ? yeniden bir uyelik alin tekrar yardim isteyin bu bir engel degildir yani... lisans almak bir nevi siteyi yapanlara karsi bir tesekkurdur...
Diyelim ki Paypal ile donate gönderdim ve copyright i kaldırdım. Sitemi ziyaret eden destek forumu kullanıcıları sitemi ayıplı siteler e alabilirler mi ? almamaları için paypal ile ana siteye ödeme yaptığımı nereden anlayacaklar? bu konuda beni, aydınlatabilir misiniz lütfen.
SaBoTaGe yazdı:
Ya ben para ödemeden o Coprigft sildim ayıp oldumu acaba yaf Walla param yok ama isterseniz size Shell ircd host destek verebilirim mynetshell.com benimdir isterseniz ücretsiz olarak irc + radyo + sınırsız web host hediye edebilirim ama sadece bu site için Dier Uyeler gelipte istemessin
mynetshell.com ben irc sohbet kurcam yardımcı olursun artık bu arada copyright yazısını silme pisman olursun..
Mesaj Tarihi 05.06.2008 23:28
manavgat yazdı:
Diyelim ki Paypal ile donate gönderdim ve copyright i kaldırdım. Sitemi ziyaret eden destek forumu kullanıcıları sitemi ayıplı siteler e alabilirler mi ? almamaları için paypal ile ana siteye ödeme yaptığımı nereden anlayacaklar? bu konuda beni, aydınlatabilir misiniz lütfen.
beyler bu sorunun cevabını bende merak ediyorum..bu lisansın alınıp alınmadığını nerden öğreniyorsunuz..ona göre bizde bakalım...