Mesaj Tarihi 11.08.2007 00:38
Merhaba. Ben fusiondan çok memnunun (farkındasınızdır) ve kullanmaya uzun süre devam etmek istiyorum.
Lisans almak için nereye başvurulması gerekiyor? Para nasıl ödeniyor? Lisansı aldığımıza dair bişey veriliyor mu? Bu konularda bilgi verirseniz lisans almak isteyenler çoğalacaktır sanırım. İngilizcem pek iyi olmadığı için uluslararası destek sitesine girmiyorum.
Düzenleyen: akadal Düzenleme Tarihi: 18.10.2007 21:14
lisans sadece ana siteden veriliyor su an icin ama lisans konusunda yardım isterseniz sizlere yardımcı olmaya calisirim... bana pm atin yardımcı olayım
PM cevabı :
Lisan bizim bildigimiz win lisansi gibi birsey degil
proje icin bir bagis zaten ana sitede paypal araci ile bagis ( donate ) linkini tıklıyorsunuz ve bagis yapıyorsunuz bircok acik kaynak proje ve acik kaynak projelerini destekleyen siteler bunlar ile ayakta durmaktadir
lisan sinirsiz tek domain icin sitenizdeki copy siliyorsunuz o kadar baska herhangi bir ozellik yada ayrıcalık yok gene bu sitede oluyorsunuz gene sizlere yardımcı oluyoruz hersey aynı "no extra" durum budur hocam kısaca
bu yazıyı foruma da yazayımda herkez okusun
Barzo kardeş;
Şu lisans olayında paypal yerine bir form aracalığı ile havale yapma imkanı sunulsa memnunn olacağım. durum bilginize.
Düzenleyen: ahmetcahan1966 Düzenleme Tarihi: 11.08.2007 06:10
arkadaslar paypal siteminin henuz turkiye bankaları ile anlaşması yok o nedenle paypal odemelerinde baskalarından benim hesabima para yatırtıyorum ve o sekilde odeme yapıyorum bunun su anda baska bir yolu yok malesef bu bizim elimizde degil...
Mesaj Sayısı: 1912 Nereden: Php-Fusion Türkiye Katılım Tarihi: 05.05.05
Mesaj Tarihi 08.09.2007 18:53
Arkadaşlar Lisans Ücretlerinden Sitemiz Hiçbir Gelir Etmemektedir. Ödeyeceğiniz ücret direk ana siteye aktarılmaktadır ki biz sadece aracı olabiliriz eğer böyle bir talep alırsak..
Unutmadan söylemek istiyorum. Alınan Her Lisans Php-Fusion'unun biraz daha gelişmesini sağlayarak sizlere geri dönecektir....
Gidiyorum... Bütün AŞKLAR Yüreğimde! Gidiyorum... KOKUN hala üzerimde!
Artık Askerim Özel Mesaj Göndermemenizi Rica Ediyorum...
Ya ben para ödemeden o Coprigft sildim ayıp oldumu acaba yaf Walla param yok ama isterseniz size Shell ircd host destek verebilirim mynetshell.com benimdir isterseniz ücretsiz olarak irc + radyo + sınırsız web host hediye edebilirim ama sadece bu site için Dier Uyeler gelipte istemessin