|
Nasıl Makele Eklenir
|
| By_BaRoNN |
Mesaj Tarihi 20.03.2008 17:44
|
Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 20.03.08
|
Arkadaşlar Php Fusion Kurdum Ama Nasıl Makele Eklenir Nasıl Ana Sayfaya Haber Eklenir Bilmiyorum Yardımcı Oursanız Sevinirim. Yönetici Arkadaşlar Forum Kurallarını Göstererek Kilit Atarlarsa Kendi Ayıplarıdır. Bi Soruma Cvp Veriniz Lutfen Acil... |
| |
|
|
| bora17 |
Mesaj Tarihi 20.03.2008 18:55
|

Acemi Üye

Katılım Tarihi: 14.02.08
|
YOENTIM PANELINDEN ONCE ONLAR ICIN KATEGORI OLUSTURMAN GEREK KATEGORILERI OLUSTURDUKTAN SONRA INCELEME EKLE DIYEREK MAKALE EKLIYEBILIRSIN HABERLERI ISE DIREK YONETIM PANELINDEN HABER EKLE DIYEREK EKLEYEBILIRSIN

www.bilgiweb.org |
| |
|
|
| SoulSmasher |
Mesaj Tarihi 20.03.2008 18:56
|

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 05.01.06
|
forum kurallarına uygunsuz bir mesaj varsa kitlenir. bunda ayıp yok. yardım adlı başlıklar kitlenir. zaten çözümlenmiş soru(n)lar, açıklayıcı olmayan içerikler, chat ağzı kitlenir.. bunlar forum kurallarında yazar. bunlar sayesinde daha derli toplu bir forum oluşturup daha aramalarda insanlar akolaylık sağlanmış olur.
arama yapsaydınız sorununuzun çözümü zaten sitede mevcuttu mesela ama ben ayıp olmasın diye(!) yeniden yazayım
haber eklemek için yönetici paneli/içerik yönetimi/haberler den haber eklemelisiniz
inceleme için ise yönetici paneli/içerik yönetimi/incelemelerden makalenizi ekleyebilirsiniz..
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil
Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!
Wareze Hiçbir Şekilde Destek Yok! Herhangi Bir Sitesinde Warez İçerik Bulunduranlar Ya Silsinler Ya Da Bu Siteden Destek Talep Etmesinler! |
| |
|
|
| Mndrs78 |
Mesaj Tarihi 20.03.2008 19:44
|

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 15.03.07
|
 |
| |
|