Sehitler Olmez Vatan Bolunmez

Ana Sayfa | Makaleler | Destek Forumları | Forum Kuralları | Modül Veritabanı | Dosyalar | Arama
Ücretsiz Üyelik
Ana Menü
Ana Sayfa
Makaleler
Lisans
Lisans Alan Siteler
Nasıl Lisans Alırım
Yardım
S.S.S.
Kurulum
Destek Forumları
Forum Kuralları
GNU/GPL Lisansı
Dosya & Modül
Modül Veritabanı
Dosyalar
Tema Okubeni Oluşturucusu
Linkler & İletişim
İletişim
Arama
Atatürk Köşesi
M.Kemal Atatürk
Atatürk Resimleri
Üyelerimizin Siteleri

Yeni Başlayanlar
PHP-Fusion Rehberi

Reklam Verin
Üye Girişi
Kullanıcı Adı

Şifre

Henüz üye olmadınız mı?
Buraya tıklayarak üye olabilirsiniz.

Şifremi unuttum?
Şifrenizi öğrenebilmek için buraya tıklayınız.
Çevrimiçi Üyeler
Çevrimiçi Ziyaretçiler: 7
Çevrimiçi Üyeler: KDK

Kayıtlı Üyeler: 7,436
En Yeni Üye: Gececi
Pardus... Özgürlük İçin...

Türkçe Konuş

Bize Destek Olabilmek İçin

Aşağıdaki kodu sitenize blok olarak ekleyebilirsiniz...

Başlığı Görüntüle
PHP-Fusion Türkiye Resmi Destek Sitesi - Yardım - Tema - Modül - Eklenti | PHP-Fusion Destek | Diğer Sorunlar
Yazar Niye İmzan Görünmüyor
Menejer
Üye

Üye Avatar

Nereden: istanbul
Katılım Tarihi: 02.04.05
Mesaj Tarihi 01.07.2008 18:53
Niye imzan görünmüyor yetkililer Barzo bana gıcık anladıkta hiçmi seven yok burada bir imzam bile görünmüyor yoksa Parnakmı basacağız Yetkililer uyuyormu Kamaoyunu oyuna getirmeyin İhtilal yaparak yönetimi elemi alalım zaten yönetim babadan oğula miras gibi geçiyor ALLAH,tan Barzonun oğlu yok yoksa yandı gülüm keten helva vaziyetleri

Yok mesaj sayısına göre ise mesaj yazarım sabaha kadar yok bazı şeylerde bilgi gerekiyorsa benim bilgim var mesela Elektirik çarpar su ıslatır ateş yakar yani görüldüğü gibi bilgimde var yok parası olannın düdüğü ötüyorsa ona lafım yok param yok Kredi kartı kullanıyorum sebebini yazınız açıklamanızı bekliyorum

Menejer Adnan Agus Organize& Menejerlik + AY&SUL Endüstiriel temizlik
285.816.652 menejerim@tnn.net http://www.geceyildizi.com/news.php
Yazar RE: Niye İmzan Görünmüyor
aggressivedj
Üye

Üye Avatar

Nereden: UniFroGNeT
Katılım Tarihi: 19.09.07
Mesaj Tarihi 01.07.2008 19:04
destek sıtesı ıcın imza gereksız bence.herkez imzasna sıte adresı -resım gıbı seyler koyucak.ve sayfa agırlasacak. bence iyiki yok smiley
unicorngrup@gmail.com www.unifrog.net
SoulSmasher
Süper Yönetici

Üye Avatar

Nereden: Jotunheim
Katılım Tarihi: 05.01.06
Mesaj Tarihi 01.07.2008 19:32
biz kasten ayarladık, pek çok kişi imza açıkken saçma sapan alakasız şeylerin reklamlarını yazıyorlardı ve site görünümünü bozan imzalar mevcuttu. ayrıca bu imzalar forumun açılışını olağanüstü biçimde yavaşlatıyordu. üyeler de uyarıları zamanında pek kaale almadıkları için böyle bir yola gittik.. bu yüzden sadece benim, maxwell-tr nin, ve barzonun imzaları açık, ve öyle kalacak

bu arada, neden her 10 mesajınızın 9unda barzo ya gönderme yaptığınızı halen anlamadım. bir alıp veremediğiniz varsa özel mesajdan sorun, konuşun, anlaşın ya da anlaşamayın, fakat buradan yazmayın. ayrıca barzonun da size garezi vs olacağını hiç sanmıyorum.. herkese yayın yapmanıza gerek yok..

Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil smiley

Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!

Düzenleyen: SoulSmasher Düzenleme Tarihi: 01.07.2008 19:34
Menejer
Üye

Üye Avatar

Nereden: istanbul
Katılım Tarihi: 02.04.05
Mesaj Tarihi 03.07.2008 20:18
SoulSmasher yazdı:
biz kasten ayarladık, pek çok kişi imza açıkken saçma sapan alakasız şeylerin reklamlarını yazıyorlardı ve site görünümünü bozan imzalar mevcuttu. ayrıca bu imzalar forumun açılışını olağanüstü biçimde yavaşlatıyordu. üyeler de uyarıları zamanında pek kaale almadıkları için böyle bir yola gittik.. bu yüzden sadece benim, maxwell-tr nin, ve barzonun imzaları açık, ve öyle kalacak

bu arada, neden her 10 mesajınızın 9unda barzo ya gönderme yaptığınızı halen anlamadım. bir alıp veremediğiniz varsa özel mesajdan sorun, konuşun, anlaşın ya da anlaşamayın, fakat buradan yazmayın. ayrıca barzonun da size garezi vs olacağını hiç sanmıyorum.. herkese yayın yapmanıza gerek yok..

Hahahahah smiley smiley sen benim barzoya gıcık olduğumumu sandın olurmu yahu o benim başımın tacı canım kardeşim o benim ben ona niye kin duyacak şekilde biri olayım ki yaptığım espiriyi anlamamış olmanız beni üzdü kaldı ki ben kimseye garez gıcık duyacak kadar basit birimiyim
Canım siizin hepinizin kalbimde ayrı ayrı yeri var ama Barzonun ki ayrı biz onunla abi kardeşiz ki hepiniz benim yaşça küçüğümsünüz yaşım 43 ki benden yaşça büyük olan varsa ise onada abilik hürmetimi gösteririm bak benim nickim menejer ama 1000 küsür sitede nickimin altında şu yazar (övünmek için değil tabi) Forumların abisi ben kimseyle takışmam kimseyi kırmam ama kırılırım ben bu sanal alemde nelerini gördüm yaşadım yürü hemşerim diyenlerde oldu bilmiyorsan otur oturduğun yerde diyenlerde ama ben ne yaptım bu sanal alemde joomlasından tut Mambosuna kadar asp sinden ccportalına ne varsa kurdum yaşattım bunda yani php fusiondaki tek dayanağım başladığımda bana host domain sağlayan denemek için tek insan Barzo yani M--ta--dır benmi ona kinayeli advranacağım bak canım kardeşim tekrar yazayım senin nezdinde bilmeyenler okusun

Menejer Adnan yani ben sanalda mükemmel olmaya çaılşan biriyim realde farklıyım çünkü burası sanal sevgiside dostluğuda sanal beni tanımazsın bilmezsin haşa ben evliyayım desem ne olur demesem ne olur ama önemli olan bir yerde rastlaştığımızda selamlaşmak tanışmak yoksa bugün varız yarın yokuz ben Barzoyu realdede gördüm dertleştik sakın yanlış anlaşılma olmasın bakın işleim yoğun olmasına rahmen ben sizi duymak görmek için buradayım işim ses sanatçı menejerliği ve malum konserler başladı ama çok üzüldüm bunca yılda anlaşımamış olmak ben kırdı neyse önemli değil demekki kendimi ifade edememişim hata bende her şeye kısada olsa yazdıklarımdan anlatamamışım şimdiki yazım gibi kısaca yazıyorum ben oldum olası uzun uzun yazı yazanlara kızarım ne o öyle uzun uuzn yazarlar aanlatacağınız kısaca yaz anlayan anlar zaten bak ben kısaca yazıyorum sen anlamadınmı sanki anlamışsındır benin nasıl bir karakterde olduğumu benim kinin hırsım 2 satırda biter sonrasında yazım uzar da uzar iyisimi sen bu yazıyı yazmamış bende görmemiş olayım bu arada Barzoya selamımı söyle Menejerin selamı var hai eşide sanatçı olan diye belki nutmuştur menejer kim diye sizleri-sizleri sevenleri-sizin sevdiklerinizi-hepinizi bağışlaması bol ALLAH,ıma emanet ediyorum
HAYIRLI KANDİLLER DİLERİM gözlerinizden öperim
285.816.652 menejerim@tnn.net http://www.geceyildizi.com/news.php
Atlanilacak Forum: