kodunu sayfaya yapıştırın oy kullanma ve yorum yapma seçeneklerini kaldırın Ana menüye linkini ekle seçeneğini işaretleyin sayfa başlığınıda kaydettikten sonra sisteminiz çalışmaktadır. yeni versiyonlar ve direk ana sayfa çıkma sistemi yapılmaktadır.Ayrıca sistem seoludur ve görüntü olan haberlerde televizyon resmine tıklıyarak haberin görüntülerini izliyebilirsiniz.
Demo : Buradan site kullanımda olduğu için entegre edemedim ama entegre çalışıyor localde denedim.
Düzenleyen: Burakcan Düzenleme Tarihi: 06.06.2007 21:39
burakcan emegine sağlık ama bu iş iframeyle falan iyi olmaz biraz emek göster bence sayfa içinde okut ben biraz baktım tablodaki genişlikte oynama yaptığında verileri çekemiyorum birde sen bak
malum baştan sonra uğraşan sensin
Burakcan yazdı:
evet arkadaşlar epeydir uğraştığım botlu sistemlerde başarıya ulaştığım bir sistemi daha PHP-Fusion'a entegre ettim şimdi kuruluma geçelim
kodunu sayfaya yapıştırın oy kullanma ve yorum yapma seçeneklerini kaldırın Ana menüye linkini ekle seçeneğini işaretleyin sayfa başlığınıda kaydettikten sonra sisteminiz çalışmaktadır. yeni versiyonlar ve direk ana sayfa çıkma sistemi yapılmaktadır.Ayrıca sistem seoludur ve görüntü olan haberlerde televizyon resmine tıklıyarak haberin görüntülerini izliyebilirsiniz.
Demo : Buradan site kullanımda olduğu için entegre edemedim ama entegre çalışıyor localde denedim.
la be böle yalan görmedim bu haber scriptini burakmı yapmıs yalanın bu kadarına pess yani
alın aynısını ben yaptım diyen baska biri mj türkiyede
burakcan ben kodladım demiyor entegre ettim diyor
entegre etmek ne demek?
uyarlamak demek, varolan bir şeyi başka bir sistemde çalıştırmak demek
lütfen düzgün okuyun yargısız infaz yapmayın
byonur, bugün üye olmuşsunuz, modül veritabanını sömürüp onun üstüne de burada dirlik düzen kalmadığını emeğe saygı kalmadığını iddia ediyorsunuz
sadece 2 mesajınız var 2 si de laf sokmak için yazılmış
bizim emeğe ne kadar saygı gösterdiğimizi görmek istiyorsanız biraz forumların içini gezin bakalım
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil