Mesaj Tarihi 18.10.2007 14:46
mert25 yazdı:
Peki bu güncellemeyi nasıl geri alabiliriz, yedek almayı da unuttuk. Eski dosyaları geri yüklüyorum fakat bu sefer de giriş yapamıyorum.
6.01.12 de incelemelerde kategoriler görünmüyor, yedek alma işlemi yapılmıyor. Nerden yaptık bu güncellemeyi bilmiyorum ki?
Kardeş, güncelleme dosyalarını saat kaç gibi indirmiştin? Saat:18:40 gibi düzeltilmiş paketi yüklediler aynı linke. Bence tekrar indir ve dosyaları tekrar at.
güncelemmede sorun var ama ... ya abi iyide ana sayfaya kocaman koymusunuz... ben eski yedeğide yükledim... ama yine yönetim paneli ve üye girişi yapamıyorum
arkadaşlar bunda hata var, register.php de sanırım veri boyutları ile alakalı oalrak.. Forumlarda -1 hatası çıkıyordu oda veri boyutları ile alakalıymış. düzettik. Şimdi eski register.php yi atınca üye olundu siteme, 2 gündür hiç üye olmamıştı.
arkadaşlar ben 2 gün önce son versiyona güncelleme yaptım.bundan önce güncellerken sorun yaşamıyordum yedek almasam bile fakat şöyle bir sorun oldu.. siteye üye olan arkadaşlar üye olduktan sonra siteye giriş yapamıyor.. kullanıcı adı vede şifre yanlış diyor.. datebasiyi yedeklemeye geldigimde yedek almaya çalışıyorum fakat yedek alamıyorum .. tekrar geri bir önceki sürüme çevirsem sorun düzelirmi:?
sorun çözüldü arkadaşlar arkadaşın dedigi gibi bir önceki sürümdeki register.php dosyasıyla degiştirerekten ..sorun çözüldü fakat sitede hala yedek alınamıyor...