|
Reklamsız Bedava Host ve PHP-Fusion Kurulumu.
|
| DARKKNIGHT |
Mesaj Tarihi 14.01.2008 21:43
|
Üye

Katılım Tarihi: 29.05.07
|
Burada yazdığım şeyleri çoğunuz biliyorsunuz ama ben yine de bilmeyen arkadaşlar için nacizane bir şekilde anlatmak istiyorum:
1.Adım: www.byethost.com adresine gidiyoruz.
2.Adım: Signup'a tıklıyoruz. Sonra "Click here to continue to sign-up" yazıyor. Onlara step 1-2-3 tıklıyoruz. Maksat reklam göstermek
sonra gerekli kısımları dolduruyoruz. Ancak Kul. adı site ismi oluyor ona göre 
3.Adım: Sizlere bilgilerinizi verecekler (mysqsl host name, kullanıcı adı,Ftp bilgileriniz...vs) bu sayfanın üstündeki mavi download yazısına tıklayıp bu bilgileri .pdf formatında indirebilirsiniz.
4.Adım: C panel'e giriyoruz( Dikkat ilk girerken birkaç tane pop-up açılıyor dikkat edin).Size verdikleri BXX_XXXXX diye kullanıcı adıyla.
5.Adım: Oradan ilkönce MSQL Databases bölümüne tıklıyoruz. Boş dikdörtgenin içine tıklayarak veritabanı isminizi TÜRKÇE karakter KULLANMADAN yazın. V.Tabaı isminiz şöyle oluyor: BXX_XXXXX_veritabani
6.Adım: Veritabanımızı oluşturduk. Şimdi Fusionu kurmaya geldi."HOME"ye tıklıyoruz. Oradan da "Fantastico Type İnstaller"e tıklıyoruz.
7.Adım: Karşınıza birsürü site sistemi geldi değil mi? oradan PHP-Fusion'u buluyoruz (CMS seçeneklerinin en sonundan ikinci veya üçüncü) "Click to install"a tıklıyoruz.
8.Adım: Size hangi klasöre kurulacak diye soruyor. Buraya isterseniz klasör adı yazabilirsiniz isterseniz boş bırakabilirsiniz. Daha sonra Finish yazan yere tıklıyoruz. Birazcık bekliyoruz.
9.Adım: Daha sonra size site adresinizi veriyor.( örn:www.benimsitem.byethost13.com/// ) Oraya TIKLAMIYORUZ!
10.Adım: İnternet tarayıcınızı açıp www.benimsitem.byethost13.com/setup.php'yi açıyoruz. Ve PHP-Fusion kurulumunu yapıyoruz. Kurulum kısmını yazmadım terbiyesizlik olmasın diye
Şimdi ben size yazdım da yazdım. Ama inanın benim bağlantım çok kasmasına rağmen 10 dakikayı geçmedi. Hadi size kolay gelsin kankalar.
NOT: Tarayıcınıza sadece www.benimsitem.byethost13.com yazınca açılmıyor. illede news.php yazmanız gerekiyor. Ama ücretsiz yönlendirme alırsanız ona site adresi kısmına www.benimsitem.byethost13.com/news.php diye yazarsanız sorun hallolur. Selametle...
Az demeyelim çok demeyelim yorumsuz geçmeyelim    |
| |
|
|
| KoLGe |
Mesaj Tarihi 14.01.2008 22:07
|

Üye

Katılım Tarihi: 26.12.06
|
DARKKNIGHT ellerine saglik. Emek ve zamanini serf etmissin. Ellerin dert gormesin
Konuşmamışdan önce "Ne söyleyeyim?" diye düşünmek, söyledikten sonra "niçin söyledim" diye düşünmekden daha iyidir... |
| |
|
|
| SoulSmasher |
Mesaj Tarihi 14.01.2008 23:26
|

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 05.01.06
|
byethost arada reklam sayfası çıkartıyor kendi sayfası yerine bu arada unutmayın arkadaşlar. profile bakayım diyorsunuz çat kendi sayfası
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil
Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!
Wareze Hiçbir Şekilde Destek Yok! Herhangi Bir Sitesinde Warez İçerik Bulunduranlar Ya Silsinler Ya Da Bu Siteden Destek Talep Etmesinler! |
| |
|
|
| DARKKNIGHT |
Mesaj Tarihi 15.01.2008 14:28
|
Üye

|
Soul abi ben 3 aydır kullanıyorum daha basıma reklam olayı gelmedi. Ama gelenler varsa bilmiyorum. Ama sitede öyle bir sayfa yoksa(örn:sayfa.php) prohost diye bir sayfanın reklamı cıkıyor. Bunu da bildireyim. Saygılarımla...
22.5.2008'de ASKERİM
Stinger Çavuşu
Hava Savunma Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı-Konya
 |
| |
|
|
| KoLGe |
Mesaj Tarihi 16.01.2008 10:51
|

Üye

|
SoulSmasher haklı... Ben bir pullu hosta geçmemişden önce byethost kullaniyordum... Ve reklam olayları beni bezdirmişti. İstedikleri zaman sayfa başka yere yönleniyordu. Hem de sitene gelip giden artıkca bu olay da sık sık tekrarlanıyordu
Paralı host al canın rahat olsun
Konuşmamışdan önce "Ne söyleyeyim?" diye düşünmek, söyledikten sonra "niçin söyledim" diye düşünmekden daha iyidir... |
| |
|
|
| DARKKNIGHT |
Mesaj Tarihi 16.01.2008 14:46
|
Üye

|
Kolge abi biz öğrenci adamız şimdilik idare etsin artık
ilerde düşünüyorum zaten
22.5.2008'de ASKERİM
Stinger Çavuşu
Hava Savunma Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı-Konya
 |
| |
|
|
| KoLGe |
Mesaj Tarihi 16.01.2008 15:05
|

Üye

|
Inşallah canın kurtulur byethostdan 
Byethost pratik yapmak için bence en ideal hostdur... Ne kadar çok kurcalasak bir o kadar çok ögreniyoruz
| |
|
|
| necmettinakcay |
Mesaj Tarihi 16.01.2008 15:32
|

Üye

Katılım Tarihi: 09.08.07
|
arkadaşların hepsi haklı ücretsiz hostlar ya reklamla dolduruyor yada site uçuyor ama yinede bizim gibi acemiler fusion öğreninceye kadar ücretsiz hostlar kullanılıyor bir ücretsiz host adreside www.freehostia.com çok kolay kurun gitsin
BİR MUM DİĞER BİR MUMU TUTUŞTURMAKLA ATEŞİNDEN BİRŞEY EKSİLMEZ... |
| |
|
|
| MetallicaOne91 |
Mesaj Tarihi 03.05.2008 12:12
|
Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 02.05.08
|
Arkadaşlar Ben Bu Siteden Denedim...Php Nuke Desteği Var Ama Nedense Php Fusion Yok... |
| |
|
|
| necmettinakcay |
Mesaj Tarihi 03.05.2008 12:36
|

Üye

Katılım Tarihi: 09.08.07
|
MetallicaOne91 yazdı:
Arkadaşlar Ben Bu Siteden Denedim...Php Nuke Desteği Var Ama Nedense Php Fusion Yok...
freehostia damıfusion yok ? var ben oradan kurdum sadece bazen
ftp sorun çıkıyor açılmyor
www.necmettin58.tr.cx buradan kurdum şimdiik uçmadı kapanana kadar dursun bakalım
BİR MUM DİĞER BİR MUMU TUTUŞTURMAKLA ATEŞİNDEN BİRŞEY EKSİLMEZ... |
| |
|
|
| DeLiBiSHeY |
Mesaj Tarihi 30.09.2008 00:53
|

Üye

Katılım Tarihi: 05.11.07
|
ARKADAŞLAR BYETHOSTTA UNUTULMAMASI GEREKEN BISEY VAR IE ILE UYE OLUNMUYOR FIRE FOX ISTEMEKTE )
Sen Bir GururSuzu SewmedinKi Be güzeLim...
Alem Kizlara Hasta Bense Php'ye...
Her Hakkım Saklıdır®
|l|lllll|lll||ll||lll
²¹°¹³²¹³ °¹²¹³¹³ |
| |
|
|
| unalharun |
Mesaj Tarihi 30.09.2008 01:12
|
Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 18.02.08
|
SoulSmasher bencede haklı... |
| |
|
|
| tatar_ramazan |
Mesaj Tarihi 21.10.2008 16:43
|
Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 21.10.08
|
teşekkürler
http://blog.islam... |
| |
|
|
| SoulSmasher |
Mesaj Tarihi 21.10.2008 17:03
|

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 05.01.06
|
bplaced.net i önerebilirim ücretsizlerde bu aralar çok güzel bi hosting çözümü reklamsız ayrıca ama kısıtlamaları illa ki var her ücrtetsiz host gibi
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil
Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!
Wareze Hiçbir Şekilde Destek Yok! Herhangi Bir Sitesinde Warez İçerik Bulunduranlar Ya Silsinler Ya Da Bu Siteden Destek Talep Etmesinler! |
| |
|