08.09.2008 19:02
Ücretsiz Üyelik
Ana Menü
Pardus... Özgürlük İçin...

Özgürlükİçin OOXML'e karşı!

Türkçe Konuş

Bize Destek Olabilmek İçin

Aşağıdaki kodu sitenize blok olarak ekleyebilirsiniz...

Başlığı Görüntüle
 Başlığı Yazdır
Resimlerle İlgili Yardım Lütfen...
ToLqA
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 04.07.2008 21:10
Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 04.06.08

Yönetim Paneli>Kullanıcı Yönetimi>Öneriler>

Üyelerin Gönderdikleri Resimleri Görmek İçin Görünüme Tıklıyorum Daha Sonra Yayımlanan Resim Tuşunu Tıkladığımda Bu Hata Veriyor Yardım Ederseniz Sevinirim...Şimdiden Teşekkürler...

Warning: copy(../images/photoalbum/album_15/2__.jpg) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in /home/muratboz/public_html/administration/submissions.php on line 343

Warning: chmod() [function.chmod]: No such file or directory in /home/muratboz/public_html/administration/submissions.php on line 344

Fatal error: Call to undefined function: imagesx() in /home/muratboz/public_html/includes/photo_functions_include.php on line 22

DaLGaBaZ
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 04.07.2008 21:16
Saygın Üye

Katılım Tarihi: 10.05.06

chmodları 777 yaptınızmı. eğer yapmadıysanız buraya bakınız
Bizi Aldatan, Bizden Değildir.(HZ.Muhammed S.A.V)

http://www.korkuturk.com
ToLqA
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 06.07.2008 19:38
Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 04.06.08

Chmodlar dediğiniz gibi tekrar tekrar kontrol ettim hatta

yazicirecep
#4 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 06.07.2008 22:32
Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 29.09.07

Bende de resim gönder ile resim eklerken
Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpGLRep5' to 'images/photoalbum/submissions/dernek.png' in /home/derinder/public_html/submit.php on line 242

Kullanıcı Yönetimi -Öneriler- Resim Önerisi Yayımlama
Warning: imagesx(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/derinder/public_html/includes/photo_functions_include.php on line 22

Warning: imagesy(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/derinder/public_html/includes/photo_functions_include.php on line 23

Warning: imagecreatetruecolor() [function.imagecreatetruecolor]: Invalid image dimensions in /home/derinder/public_html/includes/photo_functions_include.php on line 45

Warning: imagecopyresampled(): supplied argument is not a valid Image resource in /home/derinder/public_html/includes/photo_functions_include.php on line 46

CHMOD 777 yaptm...
Site:www.derinderekoyu.com

yazicirecep
#5 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 06.07.2008 23:02
Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 29.09.07

Resimleri ftp de ilgili klasöre bazen atıyor, bazen 0(SIFIR) MB olarak atıyor
Sad

Atlanilacak Forum: