|
Sitem güncel hiti düşük :S
|
| KrocK-eR |
Mesaj Tarihi 05.07.2008 19:39
|

Üye

Katılım Tarihi: 14.06.06
|
Arkadaşlar sitemi olabildiğince güncel tutuyorum ama hiti bir türlü yükseltemiyorum.
Ne yapmam gerekiyor acaba?
Yanlız
.
Olma
.
Korkusu
.
|
| |
|
|
| emir_baba |
Mesaj Tarihi 05.07.2008 19:59
|
Üye

Katılım Tarihi: 27.04.07
|
Güncel derken nasıl güncelliyorsunuz. Sitenizin içeriğinde size ait kaç makale yazı vs var. Eğer bir başka siteden kopyala yapıştır yapıyorsanız bu sakız çiğnemeyle karın doyurmaya çalışmak gibi birşeydir. İçerik güncel olduğu gibi özgün olmalı içindeki yazılar sizin parmaklarınızdan dökülmeli, içerikte sadece belirli bir grubu hedefliyorsanız unutmayın ki sadece o grub sitenize girecektir. Örnek olarak ben ne anlarım rocktan
Sanal Emirdağ |
| |
|
|
| KrocK-eR |
Mesaj Tarihi 05.07.2008 20:02
|

Üye

|
  ya diğer sitelerden daha iyi şeyler yapmaya çalışıyorum.
Ama hiti yüksek olan bir çok siteden daha iyi içeriğim olduğunu düşünüyorum.
ama sitemi tanıtamıyorum demek istediğim.
sitemi duyurmak yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
Bunu nasıl yapabilirim bilen var mı?
Yanlız
.
Olma
.
Korkusu
.
|
| |
|
|
| Anathema |
Mesaj Tarihi 05.07.2008 23:11
|

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 25.10.07
|
Zaman... Fakat, ha deyince oluyorsa bunu banada söyleyin lütfen =P
|
| |
|
|
| chatlaq |
Mesaj Tarihi 05.07.2008 23:28
|

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 30.12.07
|
inanın ki siz elinizden geleni yapın ve zamana bırakın oluyor
zaten bırakmama gibi bir şansınızda yok

|
| |
|
|
| zayprexa |
Mesaj Tarihi 06.07.2008 02:40
|

Üye

Katılım Tarihi: 22.01.08
|
İçerik Önemli Oluyor Hit Yükseltmede Bende 1000 Civarı Haber Html Kodları Biyografiler Vb İçerik Var Haberler Kopya Biraz  |
| |
|
|
| KoLGe |
Mesaj Tarihi 06.07.2008 11:26
|

Üye

Katılım Tarihi: 26.12.06
|
Merhaba arkadaşlar. Düşüncelerinize katılıyorum ve küçücük bir elavelerim var.
KrocK-eR, bence sitenin bir dizaynına dikkat et. Siyah bir site. Sİyah üzerinde beyaz yazılar. Güzel görünüyor. Sadece ilk bakışta. Amma eger sen o içerigi insanların okuması için yazıyor isen o zaman diye bilirim ki, dizaynı pek uyğun seçmemişsin. Mesela ben bir ziyaretçiyim. DOlaşdığım sitelerin hepsi açık ve göz yormayan renklerdedir. Tanıtım sitesi istedigin dizaynda ola bilir. Yani okuma ağırlıklı olmadığı için. Ama sen hiti içerikle cezb etmek istiyorsan o zaman dizayn hakkında bir daha düşün.
Bence ziayretçileri cezb etmek kolay ama ziyaretçileri devamli olarak sitede tutmak zordur. Bu yüzden bir ziyaretçi ne ister ve ya bir üye ne ister? diye düşünüp onların isteklerini degerlendirmek lazım. Başka sitelerle link degişimi yap. Siteni tanıtmak insanları çeke bilmek için bence bu çok önemlidir.
Bu söylediklerim düşündüklerimdir. Doğru olmaya bilir.
Konuşmamışdan önce "Ne söyleyeyim?" diye düşünmek, söyledikten sonra "niçin söyledim" diye düşünmekden daha iyidir... |
| |
|
|
| KrocK-eR |
Mesaj Tarihi 08.07.2008 19:31
|

Üye

|
KoLGe yazdı:
Merhaba arkadaşlar. Düşüncelerinize katılıyorum ve küçücük bir elavelerim var.
KrocK-eR, bence sitenin bir dizaynına dikkat et. Siyah bir site. Sİyah üzerinde beyaz yazılar. Güzel görünüyor. Sadece ilk bakışta. Amma eger sen o içerigi insanların okuması için yazıyor isen o zaman diye bilirim ki, dizaynı pek uyğun seçmemişsin. Mesela ben bir ziyaretçiyim. DOlaşdığım sitelerin hepsi açık ve göz yormayan renklerdedir. Tanıtım sitesi istedigin dizaynda ola bilir. Yani okuma ağırlıklı olmadığı için. Ama sen hiti içerikle cezb etmek istiyorsan o zaman dizayn hakkında bir daha düşün.
Bence ziayretçileri cezb etmek kolay ama ziyaretçileri devamli olarak sitede tutmak zordur. Bu yüzden bir ziyaretçi ne ister ve ya bir üye ne ister? diye düşünüp onların isteklerini degerlendirmek lazım. Başka sitelerle link degişimi yap. Siteni tanıtmak insanları çeke bilmek için bence bu çok önemlidir.
Bu söylediklerim düşündüklerimdir.  Doğru olmaya bilir.
Eywallah teşekkürler.Ama zaten bunun için konu açtım hatta mod unu bilem paylaştım ilgi çekmiyo sanırsam 
İşte konu burda
http://www.phpfus...ad_id=8050
Yanlız
.
Olma
.
Korkusu
.
|
| |
|