|
Üst Üste Mesaj Yazınca Şu Dosya Hata veriyor
|
| mb |
Mesaj Tarihi 28.06.2007 00:22
|
Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 24.06.07
|
Merhaba arkadaşlar.. Forumda üst üste mesaj yazınca subheader.php dosyası hatası veriyor bir süre sonra ve Admin hesabı iptal ediliyor.. Kimler online kısmından admin kullanıcı adı gidiyor daha sonra giriş yapılmıyor.. Yani Admini Şutluyor sistem...
Bunun bir çözüm yolu yokmu.. bende güvenlik modülü kurulu değil.. hangi ayarlamayı yapalım ki, üst üste mesaj yazılsa bile hata vermesin.. 3 defa başıma geldi... php-fushion'a heyecanlı başladım bu gidişle bırakıcam  |
| |
|
|
| Mndrs78 |
Mesaj Tarihi 28.06.2007 00:26
|

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 15.03.07
|
yahu birakma her$eybir çözumu var $ahsen ben bu hatanin nerden kaynaklandigini bilmiyorum ama eminim bilenler vardir  |
| |
|
|
| gnckampus |
Mesaj Tarihi 28.06.2007 01:02
|

Kıdemli Üye

Katılım Tarihi: 17.02.07
|
kullandığın sistem ne kardeşim ? hangi versiyonu kullanıyosun o versiyon dosyalarını indirip siteye at bakalım sorun devam edecekmi özellikle administration ve forum klasörünü at yedek almayı unutma kardeşim.Gel sonra bekliyorum.
PHP-Fusion Bir Yaşam Tarzıdır, Yaşam Aşktır, Aşk Yanlızdır, Gecelerim Günlerim Arkadaşlarım Dostlarım siz değerli webmaster arkadaşlarım için elimden gelenleri(Türkçeleştirdiklerimi) ve paylaştıklarımı sunuyorum...
|
| |
|
|
| mb |
Mesaj Tarihi 28.06.2007 09:21
|
Yeni Gelen

|
işte en son versiyonu kullanıyorum...
Bu hata bir çok kişinin başına geldi.. Admin Girişi yapamıyorum yazın arayın bakın birkaç kişi daha şikayetçi, korkuyorum mesaj yazmaya  |
| |
|
|
| gnckampus |
Mesaj Tarihi 28.06.2007 09:24
|

Kıdemli Üye

Katılım Tarihi: 17.02.07
|
en temizi sıfırdan kurmak daha çok ilgilenirsin forumla !
PHP-Fusion Bir Yaşam Tarzıdır, Yaşam Aşktır, Aşk Yanlızdır, Gecelerim Günlerim Arkadaşlarım Dostlarım siz değerli webmaster arkadaşlarım için elimden gelenleri(Türkçeleştirdiklerimi) ve paylaştıklarımı sunuyorum...
|
| |
|
|
| SoulSmasher |
Mesaj Tarihi 28.06.2007 10:11
|

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 05.01.06
|
yönetici paneli/sistem yönetimi/çeşitli ayarlara gelin
orda veritabanı yedekleme klasörü diyor ve karşısında 15 değeri var.
lokalde bir çevirme hatası bu, aslında o fusionun kendi flood süresidir (güncelledik de, daha yeni çekirdeğe eklenmedi uluslararası sitede, v7 ile ekleyecekler)
15 değeri saniye olarak flood süresidir. düşürürseniz o değeri sorun kalmaz
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil
Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!! |
| |
|
|
| mb |
Mesaj Tarihi 28.06.2007 10:30
|
Yeni Gelen

|
çok saolun arkadaşlar özellikle SoulSmasher yaptım insallah artık sorun kalmayacak.. php fushion kullanışlı ve güzel bir sistem umarım diğer eksiklikleri kısa sürede giderilir ve hak ettiği yeri alır.. |
| |
|
|
| hasanok86 |
Mesaj Tarihi 05.07.2008 09:06
|
Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 08.04.08
|
Orda bende bu 15 neyki diyip duruyordum teşekkürler. |
| |
|