07.09.2008 16:49
Ücretsiz Üyelik
Ana Menü
Pardus... Özgürlük İçin...

Özgürlükİçin OOXML'e karşı!

Türkçe Konuş

Bize Destek Olabilmek İçin

Aşağıdaki kodu sitenize blok olarak ekleyebilirsiniz...

Başlığı Görüntüle
 Başlığı Yazdır
Vatan Uğruna 13 Şehit Verildi!
DARKKNIGHT
#21 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 11.10.2007 11:46
Üye

Katılım Tarihi: 29.05.07

Arkadaş bizim sözde aydın kesiminde Ermeniler; vatanı satanlar;Rüşvet Yiyenler...vs hep birinci sınıf insandır. Ama vatanı için gözünü kırpmadan canını veren evlatlarımız ve dinini yaşayan insanlarımız hep ikinci sınıf insan dır. Bu tip insanlar sehitlrimize 2 gün ağlar gibi yaparlar;aynı sayfaya cıplak kadın resmi korlar. ortalığı velveleye verirler. Ama 3, güz sanki hiç sehit verilmemiş gibi dalgalarına bakarlar. Aslında önce bu 2 yüzlü çakma aydınları temizleyeceksin ama neyse bakalım allahlarından bulsunlar....AngryAngryAngry
22.5.2008'de ASKERİM

Stinger Çavuşu
Hava Savunma Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı-Konya

www.cmdc.us/Images/Photos/stinger_03.jpg

ahmetkaragoz.tr.cx
karduzlar
#22 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 11.10.2007 13:39
Kullanıcı Avatarı

Yönetici

Katılım Tarihi: 18.01.07

Geçtiğimiz günlerde Şırnak'ta pusuya düşürülen ve terhisine 16 gün kala şehit düşen komando onbaşı Kasım Aksoy'un 'emanet bıraktığı' iki kızı Güneş ve Zeliha isimli kızlar.

yardım etmek isteyen arkadaşlar olursa

Ziraat Bankası Şanlıurfa Şubesi'nde 48840129-5001 nolu
hesaba para yatırabilirler.
Düzenleyen karduzlar Düzenleme Tarihi: 11.10.2007 13:42

www.cilginmuhasebeciyiz.com
SoulSmasher
#23 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 11.10.2007 13:58
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 05.01.06

DARKKNIGHT yazdı:
Arkadaş bizim sözde aydın kesiminde Ermeniler; vatanı satanlar;Rüşvet Yiyenler...vs hep birinci sınıf insandır. Ama vatanı için gözünü kırpmadan canını veren evlatlarımız ve dinini yaşayan insanlarımız hep ikinci sınıf insan dır. Bu tip insanlar sehitlrimize 2 gün ağlar gibi yaparlar;aynı sayfaya cıplak kadın resmi korlar. ortalığı velveleye verirler. Ama 3, güz sanki hiç sehit verilmemiş gibi dalgalarına bakarlar. Aslında önce bu 2 yüzlü çakma aydınları temizleyeceksin ama neyse bakalım allahlarından bulsunlar....AngryAngryAngry

arkadaşlar ülkemiz çok milletli bir yapıya sahiptir. içerisinde ermeni de var, rum da var, belki afrikalı vs bile vardır(ki var).. çoğu da bu sitede olmakla birlikte millet adını kullanarak kötü sıfat olarak kullanırsanız hepsini aynı kefeye koymuş olup onları rencide etmiş olursunuz.. misal bu mesajı okuyan, konuyla alakası olmayan ermeni asıllı türk vatandaşlarımız bu mesajı görünce rencide olacaklardır

bu bir uyarıdır, lütfen genelleme yaparak kırıcı sıfatlar kullanmayalım
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil Smile

Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!!

BaRzO
#24 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 11.10.2007 14:26
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 01.11.06

Soul a katılıyorum lütfen kırıcı olunmasın arkadaşlar acımız büyük ama hepimiz kardeşiz biliyoruz ki PKK denilen caniler Kürt vatandaşlarımızı kullanıyor onların zaaflarından istifade ediyor.
PKK ya karşı vatandaşlarımızın birsey yapması gerekiyor bu ortada hiçbirimiz birsey yapmıyoruz sadece konusuyoruz.
Kör cehalet çirkefleştirir insanları,
Suskunluğum asaletimdendir.
Her lafa verecek bir cevabım var,
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye!

(Hz.Mevlana)
Sevgi ve Saygı ile

DARKKNIGHT
#25 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 27.10.2007 22:21
Üye

Katılım Tarihi: 29.05.07

Barzo ve Soul Abiler benim ilk mesajımı okuduysanız benim o anlamda kasdetmediğimi bilirsiniz. Ben Türk'üm. Ve benimde birsürü kürt arkadaşım var ve adamlar bizim kadar hatta daha fazlasıyla bu vatanı seviyor ve sahip çıkıyor. Benim gıcık kaptığım BU VATANIN EKMEĞİNİ YİYİP YEDİKLERİ ÇANAĞA PİSLETENLERDİR. Bence -ki siz de bu tanıma katılacaksınız- Türkiye Cumhuriyeti devletinde yaşayan; vatanını-milletini seven ve uğruna canını bile feda edebilecek herkes TÜRKTÜR. Bu kişilerin etnik kökeni önemli değildir. Ayrıca artık öyle saf ırk tantanası da kalmamıştır. Saygılarımla.
22.5.2008'de ASKERİM

Stinger Çavuşu
Hava Savunma Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı-Konya

www.cmdc.us/Images/Photos/stinger_03.jpg

ahmetkaragoz.tr.cx
Atlanilacak Forum: