|
Veda Zamanı Geldi...
|
| MAxwELL_TR |
Mesaj Tarihi 04.11.2007 20:09
|

Kıdemli Üye

Katılım Tarihi: 05.05.05
|
Veda Zamanı Geldi...
Söze nerden başlasam bilmiyorum. Yazmak istediğimde kolay gibi görünüyordu ama cümleleri yazmaya başlayınca çok zor olduğunu şimdi fark ediyorum. Veda mesajımı 1 ay sonra yazmayı planlıyordum (Askere Gidiyorum) ama bazı değişikliklerden dolayı bu süreyi erkene almak zorunda kaldım.
Uzun süredir sizlerle birlikteyiz, Php Fusion Türkiye Sitesi olarak, ailesi olarak hep birlikte birşeyler paylaşmanın, birşeyler yapmanın mücadelesini verdik.
Bu mücadele süresi içinde birbirimizi üzdüğümüz, birbirimizi kırdığımız insanlar oldu şüphesiz. Ama bilmenizi isterim ki bu üzüntü ve kırgınlıklar buradaki mücadele stresinden oluşmuş, harcanan emeğe ve çalışmalara yapılan saygısızlıkların önünde durmak amacı ile tamamıyla kişisel olmayan (bilinenler hariçtir) olaylardan kaynaklanmıştır. Yanlış anlaşılmalardan dolayı ailemiz üyesi olan ve kırdığım üyelerimiz arasında olan bütün arkadaşlardan şahsım adına özür dilemek istiyorum.
Başta Site Kurucusu Olan Barzo ve nickini şuanda buraya yazamadığım, bana birşeyler öğretmek ve paylaşımlarda bulunmak adına yardımı dokunan herkese şükranlarımı ve iyi dileklerimi sunuyorum.
Ben çok farklı CMS'lerin (Php-Nuke,Xoops v.b.) destek sitelerinde de yöneticilik ve farklı görevlerde bulundum. Ama buradaki ortam diğerlerinden çok farklıydı öncelikle görev verilen her yönetici yada mod üzerine düşeni lakıyıkiyle yaparak paylaşımlarda bulunuyor, yeri geliyor üye sitelerine direk gidilerek hatta yasak olmasına rağmen Msn de destek veriliyor. O kadar olumsuz şeylerle karşılaşsalar bile hiçbir zaman paylaşım ve yardımlaşma hızını düşürmeyen hatta aksine daha hızlı yapan bir aile yapımız var. Yöneticisi ile Üyesi ile Türkiye'nin önde gelen yardımlaşma ve paylaşma platformlardan biri olmanın gururu ile aranızdan ayrılıyorum.Site yönetimi olarak bana verilen görevleri başarmanın gururu ve sevincinide yanımda götürüyorum.
Hakkımın olup olmadığı tartışma konusudur ama eğer hakkım varsa A'dan Z'ye herkese hakkımı helal ediyorum. Üzerimde hakkı bulunan arkadaşlarda bana haklarını helal etsinler.
Hepiniz Allah'a emanet olun...
Çok yakinda tekrar kaldigim yerden devam edecegim...

|
| |
|
|
| karduzlar |
Mesaj Tarihi 04.11.2007 20:22
|

Yönetici

Katılım Tarihi: 18.01.07
|
sağ salim git gel abi.
EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER
Düzenleyen karduzlar Düzenleme Tarihi: 04.11.2007 20:23
|
| |
|
|
| Gencislam |
Mesaj Tarihi 04.11.2007 20:27
|

Üye

Katılım Tarihi: 21.02.07
|
Selametle Gidip Gelin İnsaAllah...
Rabbime emanet olun... |
| |
|
|
| akurudayi |
Mesaj Tarihi 04.11.2007 20:36
|

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 08.07.07
|
her vatan evladı gibi sanada sıra gelmiş (ben 10 sene önce yaptım sıra sende ) allahın yardımıyla sağ salim gitmen ve dönmeni allahımdan diliyorum. seni ve bütün askerlerimizi allaha emanet ediyorum. eğer bende hakkın varsa helal olsun kardeşim.
şafak kaç
|
| |
|
|
| elimmavi |
Mesaj Tarihi 04.11.2007 21:06
|

Üye

Katılım Tarihi: 16.01.07
|
Allah yolunu açık etsin. İnşallah hayırlısı ile gider hayırlısı ile dönersin.
 |
| |
|
|
| SelaleGrubu |
Mesaj Tarihi 04.11.2007 21:43
|

Acemi Üye

Katılım Tarihi: 30.08.07
|
Hakkımız helal olsun. Selametle Git Selametle Gel.
|
| |
|
|
| SoulSmasher |
Mesaj Tarihi 04.11.2007 23:19
|

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 05.01.06
|
bana php fusionu sevdiren, bilgim azken bana destek veren, php'yi (dil olarak) sevdiren insan şimdi vatani görevi için askere gidiyor..
ne yazsam az sana maxwell, her yerde demişimdir, bilgilerimin yarısı senin sayendedir 
üstümde çok hakkın var abi , eğer benim de sende hakkım varsa helal olsun, iyi git iyi gel
Soruları lütfen düzgün bir Türkçe ile sorun, burası anlık çevrimiçi sohbet ortamı değil
Tercümelerimi Ve Kodlamalarımı Çalıp İsimlerini Silenler Size Sesleniyorum:
Gölgem Olmaktan Öteye Gidemeyeceksiniz!! |
| |
|
|
| Akdenizli |
Mesaj Tarihi 04.11.2007 23:49
|

Üye

Katılım Tarihi: 13.03.07
|
Allah yar ve yardımcın olsun. Hayırlısı ile bu kutsal görevi yapıp sevdiklerine kavuşmanı diliyorum. Bizim sende hakkımız yoktur ama senin bizde vardır helali hoş olsun.
 |
| |
|
|
| tursay |
Mesaj Tarihi 05.11.2007 00:24
|

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 11.07.05
|
Hayırlı Teskereler
Düzenleyen tursay Düzenleme Tarihi: 05.11.2007 01:07 |
| |
|
|
| BaRzO |
Mesaj Tarihi 05.11.2007 00:31
|

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 01.11.06
|
Canım benim kaç senedir benimle nelerle mücadele ettin ne güçlükler sorunlarla buradaydın beni yanlız bırakmadın... Bu adamın benim için önemi büyüktür... Allahın izni ile bu görevide alnının akı ile bitirip gelicek canım benim Canım Kardeşim
Sınava girmesi gerekiyormuş sordum ne sınavı falan sonra biraz araştırma yaptık az önce bu google da her ... biliyor neyse aşağıdaki yazıya cok gulduk sizinle paylaşalım dedik gider ayak...
Allah yolunu bahtını açık etsin canım kardeşimin...
h. Sabah çok erken saatlerde test ve mülâkat merkezinde bulunmak zorunda değilsiniz. Sabah 08.00r17;de test ve mülâkat merkezinde bulunmanız uygundur.
Kör cehalet çirkefleştirir insanları,
Suskunluğum asaletimdendir.
Her lafa verecek bir cevabım var,
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye!
(Hz.Mevlana)
Sevgi ve Saygı ile |
| |
|
|
| is_M@il |
Mesaj Tarihi 05.11.2007 08:19
|

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 17.11.06
|
Sınava nerede girecek bilmiyorum ama erken gitmesi avantaj. Çünkü kalabalık oluyor. Erken giderse o kadar ön grupta olur ve işi erken biter. Hayırlı teskereler... |
| |
|
|
| QnLine |
Mesaj Tarihi 05.11.2007 08:50
|

Üye

Katılım Tarihi: 29.12.06
|
yolun açık olsun
Hayırlı Teskereler
Set By QnLine
MSN Destek:
Web:Yenileniyor...
|
| |
|
|
| Cemaat |
Mesaj Tarihi 05.11.2007 09:43
|

Üye

Katılım Tarihi: 12.07.07
|
sayılı gün çabuk geçermiş
www.cemaat.net / www.MuslumanEvlil... / www.RadyoKuran.Com |
| |
|
|
| blades |
Mesaj Tarihi 05.11.2007 10:44
|
Acemi Üye

Katılım Tarihi: 02.09.07
|
hakkımız helal olsun hayırlı teskereler bu arada bende kasım 20 de askerım ankara mamak' gidiyorum bende artık yokum |
| |
|
|
| pHeR-d |
Mesaj Tarihi 05.11.2007 14:59
|

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 28.08.05
|
Ben buraya ilk gelmeye başladığımda tek destek neredeyse Alper'den geliyordu. Bende sayesinde bir çok şey öğrendim. Ne hakkım varsa helal olsun. Allah'a emanet ol, hayırlı teskereler. İstanbul'a düşersin inşallah da ziyaretine geliriz
|
| |
|
|
| rasimsky |
Mesaj Tarihi 05.11.2007 15:56
|
Üye

Katılım Tarihi: 11.05.07
|
kendine ii bak askerlik kutsal bi gorevdir |
| |
|
|
| IslamGulu |
Mesaj Tarihi 06.11.2007 00:26
|

Üye

Katılım Tarihi: 05.02.07
|
Kisi vardir yoklugunda özlenir Kisi vardir kaybedildiginde degeri bilinir, degeri bilinenlerden ve özlenenlerden olacagini düsünüyorum..
Insallah hayirlisi ile gider gelirsin, Allah'a emanet ol.
Tüm destegin ve yardimlarin icin Allah razi olsun var ise hakkim helal olsun sende helal et ins. |
| |
|
|
| BaRzO |
Mesaj Tarihi 06.11.2007 04:05
|

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 01.11.06
|
Yaw millet benim yüzümü kara çıkardınız... Biz bu max ile iddaya girmiştik sen askere gidiyon diye tüm üyeler çok sevinecek dedim senin sevenin pek yok falan dediydim ama şuraya bakın yaw ne seveni varmış bunun şimdiden özledim ben Alper'i yaa
Kör cehalet çirkefleştirir insanları,
Suskunluğum asaletimdendir.
Her lafa verecek bir cevabım var,
Lakin bir lafa bakarım laf mı diye,
Bir de söyleyene bakarım adam mı diye!
(Hz.Mevlana)
Sevgi ve Saygı ile |
| |
|
|
| reckless |
Mesaj Tarihi 06.11.2007 04:29
|

Acemi Üye

Katılım Tarihi: 23.12.06
|
Insallah hayirlisi ile gider gelirsin, Allah'a emanet ol.
Tüm destegin ve yardimlarin icin Allah razi olsun var ise hakkim helal olsun sende helal et İnşallah
www.p2pturkiye.net
www.yesilgoktepe.com |
| |
|
|
| mert25 |
Mesaj Tarihi 06.11.2007 07:54
|

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 16.06.07
|
Asıl senin bizde hakkın var, onca yardımını gördük, Allah razı olsun, umarım tez zamanda geri dönersin, yolun açık olsun. |
| |
|