07.09.2008 17:20
Ücretsiz Üyelik
Ana Menü
Pardus... Özgürlük İçin...

Özgürlükİçin OOXML'e karşı!

Türkçe Konuş

Bize Destek Olabilmek İçin

Aşağıdaki kodu sitenize blok olarak ekleyebilirsiniz...

Başlığı Görüntüle
 Başlığı Yazdır
WwW.GencBeysehir.Org
MAxwELL_TR
#1 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 02.02.2007 12:52
Kullanıcı Avatarı

Kıdemli Üye

Katılım Tarihi: 05.05.05

Ak Parti Beyşehir Gençlik Kollarının Php-Fusion kullanılarak hazırlanmış websitesidir. Sizlerden yorumlarınızı bekliyorlar Wink Teşekkürler...

http://www.gencbe...
Düzenleyen MAxwELL_TR Düzenleme Tarihi: 02.02.2007 12:52

pHeR-d
#2 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 02.02.2007 16:27
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

Katılım Tarihi: 28.08.05

Flash öğrendiğini gözümüze sokmuşsun yineGrin Banner'in arkasındaki renk ve tema biraz uyumsuz geldi ama genel olarak güzel. Ellerine sağlık (yapanlarınPfft)Grin

www.pher-d.net
platonik17
#3 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 02.02.2007 16:34
Yeni Gelen

Katılım Tarihi: 15.01.07

şahsi fikrim; belli bir siyasi amacı olan sayfaların tanıtımının yapılmaması. özellikle resmi destek sitesiysek..
bizim işimiz sayfanın içeriği değildir, fusion yapısına bakarız derseniz, o zaman başka bir arkadaşımızda fusion ile yapılan ve pkk destekleyen bir sayfayı bizim yorumlarımıza sunabilir..

bunları yazarken kesinlikle teşkilatı , sitenizi ya da yaptıklarınızı kötülemek değildir amacım, ben de son seçimlerde akparti ye oyunu vermiş bir vatandaşım. ama genel olarak ; bir resmi destek sitesi yöneticisisnin sayfada bu linki verip yorum beklemesi bana abes geldi

pHeR-d
#4 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 02.02.2007 16:52
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

Arkadaşım MAxweLL zaten bunları biliyor. Bu tarz bir olay zaten olmuştu daha önce. Sitenin sadece yapısına bak. Aynı şeyleri söylemeyi bende biliyorumWink

www.pher-d.net
MAxwELL_TR
#5 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 02.02.2007 18:48
Kullanıcı Avatarı

Kıdemli Üye

platonik17 yazdı:
şahsi fikrim; belli bir siyasi amacı olan sayfaların tanıtımının yapılmaması. özellikle resmi destek sitesiysek..
bizim işimiz sayfanın içeriği değildir, fusion yapısına bakarız derseniz, o zaman başka bir arkadaşımızda fusion ile yapılan ve pkk destekleyen bir sayfayı bizim yorumlarımıza sunabilir..

bunları yazarken kesinlikle teşkilatı , sitenizi ya da yaptıklarınızı kötülemek değildir amacım, ben de son seçimlerde akparti ye oyunu vermiş bir vatandaşım. ama genel olarak ; bir resmi destek sitesi yöneticisisnin sayfada bu linki verip yorum beklemesi bana abes geldi

1 - Ben Php-Fusion sitesi olarak bakılmasını istedim.
2 - Akp siyasi bir partidir, pkk bir terör örgütüdür aradaki farkı aklı başındaki herkes bilir bu şekilde bir örnekleme yapmak hoş olmamış.
3 - Burda siyaseti sen yapmışsın sana kime oy verdin diye sormadık!
4 - Daha önce burada bu şekilde bir site tanıtımı yapıldı ve ben kendim engelledim. Bunun nedenide sitenin logosu orak-çekiç içeriğininde kominist, marksist bir şekilde olmasıydı. Birileri benim ülkemde siyaset yapıcaksa benden olma fikirleri ve düşünceleri savunması gerekliliğine inanıyorum. Sağcı olmuş Solcu olmuş hiç farketmez adam gibi adam olsunlar benim canımı yesinler...

Ferdi flash da iyi değilim gözüm ben Grin Ama ufak bir projemiz var bu konuda zeki arkadaşım ile inşallah fusionun çoğu bölümünü flash olarak yapmayı planlıyoruz bazı şeyleride bitirdik gibi eğer proje sonuca ulaşırsa buraya tekrar ekler herkese görüşünü sorar bilgi alış-verişi yaparız. Wink
Düzenleyen MAxwELL_TR Düzenleme Tarihi: 02.02.2007 18:50

katilz
#6 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 02.02.2007 19:08
Üye

Katılım Tarihi: 26.05.06

Flash projemiz çok iyi gidiyor ferdi kardeş Duyuru paneli kodladık hemde flash Grin php fusion için ayrıca flash shoutbox yapıyoruz banner panelleri kontrol panelleri ıvırı zıvırı güvenlik modülü hepsi flash olacak yeni bir akım doğuyor Alperizm akımı sayesinde Grin Flashfusion

MAxwELL_TR
#7 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 02.02.2007 19:11
Kullanıcı Avatarı

Kıdemli Üye

Katilz cim kardeşim Grin yaf açık etmesene Shock şu akım olayını Grin

pHeR-d
#8 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 02.02.2007 19:19
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

katilz yazdı:
Flash projemiz çok iyi gidiyor ferdi kardeş Duyuru paneli kodladık hemde flash Grin php fusion için ayrıca flash shoutbox yapıyoruz banner panelleri kontrol panelleri ıvırı zıvırı güvenlik modülü hepsi flash olacak yeni bir akım doğuyor Alperizm akımı sayesinde Grin Flashfusion

Sen benim psd template'i hala flash yapmadın inanmam olmGrinPfft

www.pher-d.net
elimmavi
#9 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 05.02.2007 23:12
Kullanıcı Avatarı

Üye

Katılım Tarihi: 16.01.07

aa..ben siyasi sitelerin linkleri verilmiyo diye biliyodum.. Shock hatta bi arkadaşa sırf bu yüzden yardı medilmediğini biliyorum Wink linki de buldum http://www.phpfus...#post_3751

Kaptanemo
#10 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 06.02.2007 00:49
Kullanıcı Avatarı

Üye

Katılım Tarihi: 29.09.05

şahsi düşüncem grafikler süper entegre edilmiş Wink

www.sadiksusamcioglu.tr.cx
boomla
#11 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 06.02.2007 01:01
Kullanıcı Avatarı

Üye

Katılım Tarihi: 26.01.07

tamam ya bence isin fusion boyutuna bakın kapansın olay amaaan ya isiniz gücünüz yok mu sizinGrin daha bir cok sorun var milletin sistemlerinde onları cevaplayın onlara kafa yorun

pHeR-d
#12 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 06.02.2007 09:06
Kullanıcı Avatarı

Super Yönetici

elimmavi yazdı:
aa..ben siyasi sitelerin linkleri verilmiyo diye biliyodum.. Shock hatta bi arkadaşa sırf bu yüzden yardı medilmediğini biliyorum Wink linki de buldum http://www.phpfus...#post_3751

Siyasi hiçbirşey ön planda tutulmadığı sürece birşey demeyiz. Maxwell bunu yaparken sadece fusion yapısına bakılmasını istemiş hepinizi partiye üye olun diye çağırmamış.

www.pher-d.net
MAxwELL_TR
#13 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 06.02.2007 09:17
Kullanıcı Avatarı

Kıdemli Üye

Buradan siyasi bir mesaj çıkarana diyecek birşey bulamıyorum, zaten site yerel bir site yani genel merkezlik yada genel bir kesime hitab eden türden değil. Neyse muhabbeti uzatmaya gerek yok. Ben yukarıdaki linki yeni gördüm. Önceden görseydim yardımcı olmaya çalışırdım ama ordaki theme isteme olayı farklı ülkücü teması! böyle bir tema yok oturup yaparsın, düzenlersin nasıl yapılacağını söyleriz.

elimmavi
#14 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 06.02.2007 15:12
Kullanıcı Avatarı

Üye

buradan kimsenin siyasi bi mesaj çıkardığı yok.. sadece merek ettiğim için sormuştum.. ülkücü temsı isteyen arkadaş da gelin partiye üye olun felan dememişti Wink neyse, bu muhabbet uzamasın bence.. herkese kolay gelsin..

tursay
#15 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 06.02.2007 19:25
Kullanıcı Avatarı

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 11.07.05

elimmavi yazdı:

sanırım bu link herseyi anlatıyor. bir kural varsa bence herkese uygulanmalı Wink

www.insaatsozluk.com
MAxwELL_TR
#16 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 06.02.2007 19:39
Kullanıcı Avatarı

Kıdemli Üye

elimmavi yazdı:
buradan kimsenin siyasi bi mesaj çıkardığı yok.. sadece merek ettiğim için sormuştum.. ülkücü temsı isteyen arkadaş da gelin partiye üye olun felan dememişti Wink neyse, bu muhabbet uzamasın bence.. herkese kolay gelsin..

Php-fusion için olan meraklarınızı ve sorularınızı giderebilmek için burdayız! Konu hakkında bu kadar çok adalet örneği göstermenizde ayrıca sevindirici bir olay. Hayatın her alanında bu türden davranışlar sergilemenizi çok isterim. Saygılar...

tursay
#17 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 06.02.2007 19:45
Kullanıcı Avatarı

Saygın Üye

Katılım Tarihi: 11.07.05

Benim için diyorsaniz hayatın her alanında boyleyimdir yani adaletliyimdir... Haksızlıga kesinlikle tahammulum yoktur. Gerçi linklere bakan herkes kendi dusuncesini dusunur kendi yorumunu yapar artık. Benden de saygılar..

www.insaatsozluk.com
MAxwELL_TR
#18 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 06.02.2007 19:49
Kullanıcı Avatarı

Kıdemli Üye

Ben seni muhataba alsam senin mesajına alıntı yapardım...

elimmavi
#19 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 06.02.2007 20:10
Kullanıcı Avatarı

Üye

tursay hocam arada hatlar karışmış galiba Grin neyse, hepimizin burada bulunma amacı php-fusion maxwell_tr'nin de belirttiği gibi, konuyu daha fazla uzatmayalım fusion aşkına.. herkese iyi çalışmalar, herkese kolay gelsin..

memor
#20 Mesajı Yazdır
Mesaj Tarihi 28.02.2007 17:18
Kullanıcı Avatarı

Acemi Üye

Katılım Tarihi: 29.01.07

beyşehire yakışan bir site olmuş ama bence bir şehir isiminin siyasi olarak kullanılması yanlış. sadece sizin için degil tüm türkiyede hatta dünyada böyle.

site güzel olmuş Wink

Atlanilacak Forum: