Sehitler Olmez Vatan Bolunmez

Ana Sayfa | Makaleler | Destek Forumları | Forum Kuralları | Modül Veritabanı | Dosyalar | Arama
Ücretsiz Üyelik
Ana Menü
Ana Sayfa
Makaleler
Lisans
Lisans Alan Siteler
Nasıl Lisans Alırım
Yardım
S.S.S.
Kurulum
Destek Forumları
Forum Kuralları
GNU/GPL Lisansı
Dosya & Modül
Modül Veritabanı
Dosyalar
Tema Okubeni Oluşturucusu
Linkler & İletişim
İletişim
Arama
Atatürk Köşesi
M.Kemal Atatürk
Atatürk Resimleri
Üyelerimizin Siteleri

Yeni Başlayanlar
PHP-Fusion Rehberi

Reklam Verin
Üye Girişi
Kullanıcı Adı

Şifre

Henüz üye olmadınız mı?
Buraya tıklayarak üye olabilirsiniz.

Şifremi unuttum?
Şifrenizi öğrenebilmek için buraya tıklayınız.
Çevrimiçi Üyeler
Çevrimiçi Ziyaretçiler: 5
Çevrimiçi Üyeler: akkayaaluc, KDK

Kayıtlı Üyeler: 7,436
En Yeni Üye: Gececi
Pardus... Özgürlük İçin...

Türkçe Konuş

Bize Destek Olabilmek İçin

Aşağıdaki kodu sitenize blok olarak ekleyebilirsiniz...

Başlığı Görüntüle
PHP-Fusion Türkiye Resmi Destek Sitesi - Yardım - Tema - Modül - Eklenti | PHP-Fusion Türkiye | Sitemi Yorumla
Sayfa 1 - 2 1 2 >
Yazar WwW.GencBeysehir.Org
MAxwELL_TR
Moderator

Üye Avatar

Nereden: Php-Fusion Türkiye
Katılım Tarihi: 05.05.05
Mesaj Tarihi 02.02.2007 12:52
Ak Parti Beyşehir Gençlik Kollarının Php-Fusion kullanılarak hazırlanmış websitesidir. Sizlerden yorumlarınızı bekliyorlar smiley Teşekkürler...

http://www.gencbeysehir.org
Düzenleyen: MAxwELL_TR Düzenleme Tarihi: 02.02.2007 12:52
Yazar RE: WwW.GencBeysehir.Org
pHeR-d
Süper Yönetici

Üye Avatar

Nereden: İstanbul
Katılım Tarihi: 28.08.05
Mesaj Tarihi 02.02.2007 16:27
Flash öğrendiğini gözümüze sokmuşsun yinesmiley Banner'in arkasındaki renk ve tema biraz uyumsuz geldi ama genel olarak güzel. Ellerine sağlık (yapanlarınsmiley)smiley
www.pher-d.net
platonik17
Üye

Katılım Tarihi: 15.01.07
Mesaj Tarihi 02.02.2007 16:34
şahsi fikrim; belli bir siyasi amacı olan sayfaların tanıtımının yapılmaması. özellikle resmi destek sitesiysek..
bizim işimiz sayfanın içeriği değildir, fusion yapısına bakarız derseniz, o zaman başka bir arkadaşımızda fusion ile yapılan ve pkk destekleyen bir sayfayı bizim yorumlarımıza sunabilir..

bunları yazarken kesinlikle teşkilatı , sitenizi ya da yaptıklarınızı kötülemek değildir amacım, ben de son seçimlerde akparti ye oyunu vermiş bir vatandaşım. ama genel olarak ; bir resmi destek sitesi yöneticisisnin sayfada bu linki verip yorum beklemesi bana abes geldi
pHeR-d
Süper Yönetici

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 02.02.2007 16:52
Arkadaşım MAxweLL zaten bunları biliyor. Bu tarz bir olay zaten olmuştu daha önce. Sitenin sadece yapısına bak. Aynı şeyleri söylemeyi bende biliyorumsmiley
www.pher-d.net
MAxwELL_TR
Moderator

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 02.02.2007 18:48
platonik17 yazdı:
şahsi fikrim; belli bir siyasi amacı olan sayfaların tanıtımının yapılmaması. özellikle resmi destek sitesiysek..
bizim işimiz sayfanın içeriği değildir, fusion yapısına bakarız derseniz, o zaman başka bir arkadaşımızda fusion ile yapılan ve pkk destekleyen bir sayfayı bizim yorumlarımıza sunabilir..

bunları yazarken kesinlikle teşkilatı , sitenizi ya da yaptıklarınızı kötülemek değildir amacım, ben de son seçimlerde akparti ye oyunu vermiş bir vatandaşım. ama genel olarak ; bir resmi destek sitesi yöneticisisnin sayfada bu linki verip yorum beklemesi bana abes geldi

1 - Ben Php-Fusion sitesi olarak bakılmasını istedim.
2 - Akp siyasi bir partidir, pkk bir terör örgütüdür aradaki farkı aklı başındaki herkes bilir bu şekilde bir örnekleme yapmak hoş olmamış.
3 - Burda siyaseti sen yapmışsın sana kime oy verdin diye sormadık!
4 - Daha önce burada bu şekilde bir site tanıtımı yapıldı ve ben kendim engelledim. Bunun nedenide sitenin logosu orak-çekiç içeriğininde kominist, marksist bir şekilde olmasıydı. Birileri benim ülkemde siyaset yapıcaksa benden olma fikirleri ve düşünceleri savunması gerekliliğine inanıyorum. Sağcı olmuş Solcu olmuş hiç farketmez adam gibi adam olsunlar benim canımı yesinler...

Ferdi flash da iyi değilim gözüm ben smiley Ama ufak bir projemiz var bu konuda zeki arkadaşım ile inşallah fusionun çoğu bölümünü flash olarak yapmayı planlıyoruz bazı şeyleride bitirdik gibi eğer proje sonuca ulaşırsa buraya tekrar ekler herkese görüşünü sorar bilgi alış-verişi yaparız. smiley
Düzenleyen: MAxwELL_TR Düzenleme Tarihi: 02.02.2007 18:50
katilz
Moderator

Katılım Tarihi: 26.05.06
Mesaj Tarihi 02.02.2007 19:08
Flash projemiz çok iyi gidiyor ferdi kardeş Duyuru paneli kodladık hemde flash smiley php fusion için ayrıca flash shoutbox yapıyoruz banner panelleri kontrol panelleri ıvırı zıvırı güvenlik modülü hepsi flash olacak yeni bir akım doğuyor Alperizm akımı sayesinde smiley Flashfusion
MAxwELL_TR
Moderator

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 02.02.2007 19:11
Katilz cim kardeşim smiley yaf açık etmesene smiley şu akım olayını smiley
pHeR-d
Süper Yönetici

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 02.02.2007 19:19
katilz yazdı:
Flash projemiz çok iyi gidiyor ferdi kardeş Duyuru paneli kodladık hemde flash smiley php fusion için ayrıca flash shoutbox yapıyoruz banner panelleri kontrol panelleri ıvırı zıvırı güvenlik modülü hepsi flash olacak yeni bir akım doğuyor Alperizm akımı sayesinde smiley Flashfusion

Sen benim psd template'i hala flash yapmadın inanmam olmsmileysmiley
www.pher-d.net
elimmavi
Üye

Üye Avatar

Katılım Tarihi: 16.01.07
Mesaj Tarihi 05.02.2007 23:12
aa..ben siyasi sitelerin linkleri verilmiyo diye biliyodum.. smiley hatta bi arkadaşa sırf bu yüzden yardı medilmediğini biliyorum smiley linki de buldum http://www.phpfusion-tr.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=615&pid=3751#post_3751
Kaptanemo
Üye

Üye Avatar

Nereden: İstanbul-İzmir
Katılım Tarihi: 29.09.05
Mesaj Tarihi 06.02.2007 00:49
şahsi düşüncem grafikler süper entegre edilmiş smiley
- - kaptanemo@gmail.com - www.sadiksusamcioglu.tr.cx
boomla
Üye

Üye Avatar

Nereden: Ankara
Katılım Tarihi: 26.01.07
Mesaj Tarihi 06.02.2007 01:01
tamam ya bence isin fusion boyutuna bakın kapansın olay amaaan ya isiniz gücünüz yok mu sizinsmiley daha bir cok sorun var milletin sistemlerinde onları cevaplayın onlara kafa yorun
pHeR-d
Süper Yönetici

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 06.02.2007 09:06
elimmavi yazdı:
aa..ben siyasi sitelerin linkleri verilmiyo diye biliyodum.. smiley hatta bi arkadaşa sırf bu yüzden yardı medilmediğini biliyorum smiley linki de buldum http://www.phpfusion-tr.com/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=615&pid=3751#post_3751

Siyasi hiçbirşey ön planda tutulmadığı sürece birşey demeyiz. Maxwell bunu yaparken sadece fusion yapısına bakılmasını istemiş hepinizi partiye üye olun diye çağırmamış.
www.pher-d.net
MAxwELL_TR
Moderator

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 06.02.2007 09:17
Buradan siyasi bir mesaj çıkarana diyecek birşey bulamıyorum, zaten site yerel bir site yani genel merkezlik yada genel bir kesime hitab eden türden değil. Neyse muhabbeti uzatmaya gerek yok. Ben yukarıdaki linki yeni gördüm. Önceden görseydim yardımcı olmaya çalışırdım ama ordaki theme isteme olayı farklı ülkücü teması! böyle bir tema yok oturup yaparsın, düzenlersin nasıl yapılacağını söyleriz.
elimmavi
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 06.02.2007 15:12
buradan kimsenin siyasi bi mesaj çıkardığı yok.. sadece merek ettiğim için sormuştum.. ülkücü temsı isteyen arkadaş da gelin partiye üye olun felan dememişti smiley neyse, bu muhabbet uzamasın bence.. herkese kolay gelsin..
tursay
Üye

Üye Avatar

Nereden: Malatya / Ankara
Katılım Tarihi: 11.07.05
Mesaj Tarihi 06.02.2007 19:25
elimmavi yazdı:

sanırım bu link herseyi anlatıyor. bir kural varsa bence herkese uygulanmalı smiley
www.insaatsozluk.com
MAxwELL_TR
Moderator

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 06.02.2007 19:39
elimmavi yazdı:
buradan kimsenin siyasi bi mesaj çıkardığı yok.. sadece merek ettiğim için sormuştum.. ülkücü temsı isteyen arkadaş da gelin partiye üye olun felan dememişti smiley neyse, bu muhabbet uzamasın bence.. herkese kolay gelsin..

Php-fusion için olan meraklarınızı ve sorularınızı giderebilmek için burdayız! Konu hakkında bu kadar çok adalet örneği göstermenizde ayrıca sevindirici bir olay. Hayatın her alanında bu türden davranışlar sergilemenizi çok isterim. Saygılar...
tursay
Üye

Üye Avatar

Nereden: Malatya / Ankara
Katılım Tarihi: 11.07.05
Mesaj Tarihi 06.02.2007 19:45
Benim için diyorsaniz hayatın her alanında boyleyimdir yani adaletliyimdir... Haksızlıga kesinlikle tahammulum yoktur. Gerçi linklere bakan herkes kendi dusuncesini dusunur kendi yorumunu yapar artık. Benden de saygılar..
www.insaatsozluk.com
MAxwELL_TR
Moderator

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 06.02.2007 19:49
Ben seni muhataba alsam senin mesajına alıntı yapardım...
elimmavi
Üye

Üye Avatar

Mesaj Tarihi 06.02.2007 20:10
tursay hocam arada hatlar karışmış galiba smiley neyse, hepimizin burada bulunma amacı php-fusion maxwell_tr'nin de belirttiği gibi, konuyu daha fazla uzatmayalım fusion aşkına.. herkese iyi çalışmalar, herkese kolay gelsin..
memor
Üye

Üye Avatar

Katılım Tarihi: 29.01.07
Mesaj Tarihi 28.02.2007 17:18
beyşehire yakışan bir site olmuş ama bence bir şehir isiminin siyasi olarak kullanılması yanlış. sadece sizin için degil tüm türkiyede hatta dünyada böyle.

site güzel olmuş smiley
Sayfa 1 - 2 1 2 >
Atlanilacak Forum: